![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hello Srácok Most értem üzenetet próbál boot up my computer, megpróbáltam indítással fel a Windows XP-lemezt, azt is megpróbálta, hogy a boot lemezt bcupdate2 (Én megmondtam volna javítani.) Én már kifogytak az ötletek és kétségbeesetten remélem valaki tud azonban némi rajta. Sajnos nem tudom, mit is okozott, de biztos lesz, hogy a víruskeresés, adware scan, töredezettségmentesítése és cleanup mikor vagyok képes boot újra. Köszönöm, hogy bárki bármilyen segítséget tud adni nekem! Egészségére jack |
|
| |||
| |||
| Mit tesz hardveres változások legfeljebb 3 nappal előtte történt? próbálkozzon újra üléshelyzetekre a kábeleket, ugye alátámasztani adatait? és mi történik, ha a boot lemezt, és nem csak a visszatérés az ntldr hiányzó oldalt, és meg kell változtatni a "boot order" a rendszer BIOS-ban az első válassza ki a floppy / cd-meghajtó (néha "Removable Media Drive" ), ha nem tette tévedések elkerülésére: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Május már egy kicsit több információt? Vannak ezek az ATA vagy SATA lemezek, RAID-e vagy sem, ez a gép egy floppy meghajtó / CD / DVD? Ha említik az alaplap is szem előtt furcsa lemez meghajtók esetében is használnak. Voltak több partíciót, hogy ön ismeri, meg tudja becsülni, hogy a rendszer meghajtót is majdnem megtelt?
| |||
| |||
| A darab kb floppy lemezre, hogy a flopi meghajtó kell üres. Szeretném ellenőrizni a CD / DVD üres is, és hogy még nem kapott egy Memory Stick bármely USB-vagy külön memória kártya slot. |
|
| |||
| |||
| Csak ezt találtam: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot az XP CD-t, de a második javítási lehetőség, minden adat érintetlen marad.
| |||
| |||
| Hello Srácok Azt kell valahogy megváltozott a boot prioritás, mivel a merevlemez volt az első boot device silly me! Most én vagyok képes átjutni a helyreállítási konzol (David nem láttam a 2. javítási lehetőség?), És meg kell kezdeni a parancsokat FIXBOOT, válaszolj Yes CD \ Attrib-H NTLDR - Attrib-s NTLDR - Attrib-r NTLDR Attrib-h NTDETECT.COM Attrib-s NTDETEC.COM Attrib-R NTDETECT.COM COPY X: \ I386 \ NTLDR C: \ COPY X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ az erre a linkre http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 mindent jól megy, amíg én Attrib-H NTLDR akkor jött vissza a rendszer nem találja a fie vagy könyvtár megadva. Egy barátom azt javasolta, fixmbr, de nem segít sem. Ha nem volt az a tény, hogy van 265GB adat-és multimédiás számítógép-én azt nem a friss telepítés, de azt szeretné, hogy hagyja, hogy a legvégső esetben! Elfelejtette, hogy válaszoljon a kérdéseire srácok, azt jelenleg nem rendelkezik hajlékonylemez-meghajtó telepítése így van tiltva, hogy a BIOS Mindkét DVD-író és hardrive a SATA Az alaplap Én használ egy ASUS p5E |
|
| |||
| |||
| Azt hiszem, tudod letölteni adatokat a hd? nem 100% biztos benne, hogy ha úgy találja, hogy valaki, aki téged is, majd ezt egy friss telepítés. |