![]() |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה עכשיו אני מקבל הודעה על זה מנסה לאתחל את המחשב שלי, ניסיתי באתחול עם דיסק של Windows XP, יש לי גם ניסו ליצור דיסק אתחול עם bcupdate2 (נאמר לי שזה יהיה לתקן את זה). יש לי נגמרים הרעיונות ו נואשות מקווה שמישהו יכול לשפוך קצת אור על זה. לצערי אני לא יודע מה גרם אולי אבל זה יהיה בטוח לבצע סריקת וירוסים, סריקה Adware, לאחות ו ניקוי מתי אני יכול לאתחל שוב. תודה על כל העזרה של כל אחד יכול לתת לי! לחיים ג 'ק |
|
| |||
| |||
| האם לעשות כל שינוי חומרה של עד 3 ימים לפני שזה קרה? נסה שוב את מקומות הישיבה כבלים, יש לך גיבוי של הנתונים שלך? ומה קורה כאשר אתה משתמש בדיסק אתחול, האם זה רק כדי להחזיר את דף NTLDR חסר ואתה צריך לשנות את "סדר האתחול" מערכות ה-BIOS שלך תחילה לבחור את תקליטון / כונן CD (המכונה לעתים "כונן מדיה נשלף" ) אם לא עשית טעויות לקרות: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אפשר לקבל קצת יותר מידע? האם אלה דיסקים SATA או ATA, RAID או לא, האם יש מכונת כונן תקליטונים / CDROM / DVD? אם אתה מזכיר את לוח האם אנחנו יכולים לזכור את זה מוזר הדיסק נהגים שאולי היה משתמש. היו שם מספר המחיצות שאתה מודע, אתה יכול להעריך אם כונן המערכת בסמוך היה מלא?
| |||
| |||
| את מעט לגבי בתקליטונים היא כי כונן תקליטונים צריך להיות ריק. אני מעוניין לבדוק את CDROM / DVD ריק מדי וכי יש לך זיכרון לא מקל בכל USB או כרטיס זיכרון מיוחד משבצת. |
|
| |||
| |||
| כל שעליך לעשות זה למצוא: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתחול של XP לכונן ועושים אפשרות לתקן את השני, כל הנתונים תישאר ללא פגע.
| |||
| |||
| היי חבר 'ה איכשהו אני חייבת להיות שונה האתחול עדיפות כי harddrive היה טיפשי הראשונית התקן האתחול אותי! עכשיו אני יכול לעבור על השחזור (דוד אני לא יכול לראות 2 אפשרות לתקן?) ולהתחיל על הפקודות FIXBOOT, התשובה כן תקליטור \ Attrib-H-NTLDR Attrib-s-NTLDR Attrib-R-NTLDR Attrib-H NTDETECT.COM Attrib-s NTDETEC.COM Attrib-R NTDETECT.COM X Copy: \ I386 \ NTLDR C: \ COPY X: \ i386 \ NTDETECT.COM C: \ זה הקישור http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 הכל הלך טוב עד שהגעתי ל attrib-H NTLDR אז הוא חזר עם המערכת אינה יכולה למצוא את fie או במדריך המצוין. חבר הציע fixmbr אבל גם לא עזר. אם לא היה את העובדה כי יש לי 265GB של נתונים ומולטימדיה על המחשב שלי אני אעשה להתקין טרי, אך הוא מעוניין להשאיר את זה בתור האחרון Resort! שכחת לענות על שאלות חבר 'ה, אני לא כרגע יש תקליטון בכונן מותקנת כך שיהיה מושבת כי מתוך ה-BIOS שני DVD סופר ו SATA הם hardrive לוח האם אני משתמש הוא ASUS p5E |
|
| |||
| |||
| אני מאמין שתוכל לאחזר את הנתונים מ HD? לא 100% בטוח כיצד למרות זאת למצוא מישהו שיוכל להוביל אותך לעשות את זה ואז להתקין טרי. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| NTLDR חסר ב-Windows 2003 | pmcg03 | מערכות ההפעלה Windows | 1 | 4th יוני 2009 11:50 |
| Dual Boot XP עכשיו wont אתחול NTLDR חסר | trayde | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 18 מרץ 2009 07:07 |
| NTLDR חסר כאשר ההודעה על powering | pitoyauco | מערכות ההפעלה Windows | 5 | 14th מרץ 2009 17:38 |
| NTLDR חסר! | pernellwhittaker | מערכות ההפעלה Windows | 3 | 26 ספטמבר 2007 09:42 |
| NTLDR חסר-Help | xenovia | כללי חומרה צ 'אט | 3 | 13 ספטמבר 2007 10:06 |
| שרשרת כלים | |
| |