![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi Guys Aš dabar gauti šio pranešimo bando įkrauti "My Computer", Aš išbandžiau paleidimo parengti "Windows XP diską, aš taip pat bandė padaryti boot diską bcupdate2 (man buvo pasakyta, kad būtų ištaisyti). Turiu pritrūksta idėjų ir beviltiškai tikimės, kam nors gali mesti šiek tiek šviesos į jį. Deja, aš nežinau, ką galėtų padaryti, tačiau būtinai padaryti Virus Scan, adware scan, defragmentować ir valymas, kai aš galėti įkelti iš naujo. Thanks for any help kas gali duoti man! Į sveikatą Jack |
|
| |||
| |||
| Ar jūs padaryti bet kokia aparatinės įrangos pakeitimų iki 3 dienų prieš tai atsitiko? bandykite dar kartą krėslų kabeliai, jūs paremti savo duomenis? ir kas atsitinka, kai jūs naudojate įkrovos diską, tai grįžkite į NTLDR trūksta puslapyje, ir jį reikia pakeisti "boot order" savo sistemos BIOS pirmiausia pasirinkite floppy / cd diskas (kartais vadinamas "Removable Media Drive" ) jei nebuvo padaryta klaidų, atsitikti: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ar mes galime turėti šiek tiek daugiau informacijos? Ar šie ATA ar SATA diskus, RAID, ar ne, ar aparatas turi diskelių / cdrom / DVD? Jei paminėti Portatiles galime turėti omenyje keistai disko tvarkykles jis galėjo naudoti. Ten buvo daug skyrių, kad esate žino, galite apskaičiuoti, ar jūsų sistema vairuoti buvo šalia visą?
| |||
| |||
| Apie diskelių bit, kad diskelių įrenginys turi būti tuščias. Norėčiau patikrinti CDROM / DVD tai per tuščias ir kad jūs negavote Memory Stick bet USB arba speciali atminties kortelės lizdo. |
|
| |||
| |||
| |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| But iš XP CD ir atlikti antrą remonto variantą, visi duomenys išliks nepakitę.
| |||
| |||
| Hi Guys Aš turi kažkaip pakeisti įkrovos prioritetą, nes diską buvo pradinė įkrovimo prietaisas Silly me! Now I'm gali gauti iki atkūrimo konsolę (David I couldn't see 2. remonto variantą?) Ir pradėti komandos FIXBOOT, atsakyti Taip CD \ Attrib-O NTLDR Attrib-s NTLDR Attrib-r ntldr Attrib-H NTDETECT.COM Attrib-s NTDETEC.COM Attrib-r NTDETECT.COM KOPIJA X: \ I386 \ NTLDR C: \ KOPIJA X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ pagal šią nuorodą http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 visiems buvo viskas gerai, kol aš su attrib-O NTLDR Tada jis grįžo su sistema negali rasti fie ar katalogą, nurodytą. Draugas pasiūlė FIXMBR bet ne gerai. Jei jis buvo ne dėl to, kad turiu 265GB, duomenų ir daugialypės terpės kompiuteryje noriu daryti naują diegti, tačiau norėtų išvykti, kad kraštutiniu atveju! Aš pamiršau atsakyti į Jūsų klausimus, vaikinai, aš šiuo metu neturi diskelių įrenginys sumontuotas taip, kad neįgaliesiems, kad iš BIOS Tiek DVD Writer ir hardrive yra SATA Plokštės I'm using yra ASUS p5E |
|
| |||
| |||
| Manau tu gali gauti duomenis iš savo hd? ne 100% tikras, kaip nors, kad surasti ką nors, kas gali padėti jums padaryti dėl to, kad šviežios įdiegti. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Trūksta NTLDR Windows 2003 | pmcg03 | Windows "operacinės sistemos | 1 | 4 birželis 2009 11:50 |
| Dabar Dual boot XP Wont Įkėlimo Trūksta NTLDR rinkmenos | trayde | Windows "operacinės sistemos | 4 | Kovas 18, 2009 07:07 |
| NTLDR is missing pranešimą, kai guli ant | pitoyauco | Windows "operacinės sistemos | 5 | Kovas 14, 2009 17:38 |
| NTLDR is missing! | pernellwhittaker | Windows "operacinės sistemos | 3 | 26 rugsėjis 2007 09:42 |
| NTLDR trūksta-help | xenovia | General Hardware Chat | 3 | 13 rugsėjis 2007 10:06 |
| Temos įrankiai | |
| |