![]() |
|
| |||
| |||
| Hi guys Tagad es iegūtu šo ziņu mēģina boot manu datoru, es esmu mēģinājis booting līdz ar Windows XP disku, man ir arī mēģinājusi veikt sāknēšanas disku bcupdate2 (es biju teicis, tas fix it). Man ir beigušies idejas un ļoti ceru, ka kāds var viesa nelielu skaidrību par to. Diemžēl es nezinu, ko varētu radīt, bet ir pārliecināts darīt virus scan, adware scan, defragment un cleanup, kad es esmu spējīgs boot atkal. Thanks for any help ikviens var dot man! Urravas jack |
|
| |||
| |||
| tu veikt jebkāda veida aparatūras izmaiņas līdz 3 dienas pirms tas notika? mēģiniet vēlreiz sēdvietu kabeļi, Jums tas jūsu datus? un kas notiek, kad lietojat boot disku, tas tikai atgrieztos ntldr trūkstošo lapu, jums būs jāmaina "boot rīkojums" in your sistēmas BIOS, lai vispirms izvēlieties Floppy / CD Drive (dažreiz sauc par "Removable Media Drive" ), ja tas jau nav izdarīts kļūdas notiek: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Var mums ir nedaudz vairāk informācijas? Vai šie ATA vai SATA diskus, RAID vai nē, vai mašīna ir floppy drive / CDROM / DVD? Ja jūs minēt mātesplati mēs varam paturēt prātā dīvaini disku vadītājiem, kurus tas varētu būt, izmantojot. Tur bija vairāki nodalījumi, ka jūs apzināties, jūs varat aprēķināt, vai jūsu sistēma vadīt bija gandrīz pilna?
| |||
| |||
| Par disketes bit ir tas, ka floppy drive būtu tukšas. Es lūdzu pārbaudīt CDROM / DVD tukšs pārāk un, ka jūs neesat ieguvuši memory stick jebkurā USB vai īpašas kartes atmiņas slots. |
|
| |||
| |||
| Just found this: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Boot no XP CD un darīt OTRAIS labošanas iespēju, visi dati paliks neskarti.
| |||
| |||
| Hi guys Man vajag kaut kā mainīja boot prioritāte, jo Harddrive bija sākotnējas sāknēšanas ierīci silly me! Tagad es esmu spējīgs nokļūt līdz atkopšanas konsoli (David es neredzu 2. remonta risinājums?) Un sākt komandas Fixboot, atbildi Jā CD \ Attrib-H fails NTLDR Attrib-S fails NTLDR Attrib-R fails NTLDR Attrib-H NTDETECT.COM Attrib-S NTDETEC.COM Attrib-R NTDETECT.COM COPY X: \ I386 \ fails NTLDR C: \ COPY X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ no šo saiti http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 viss iet labi, kamēr es dabūju to attrib-H fails NTLDR tad nāca klajā ar sistēmu nevar atrast FIE vai direktoriju norādīta. Draugs ieteica FIXMBR, bet tā nevar palīdzēt vai nu. Ja tas nav par to, ka man ir 265GB, datu un multivides uz sava datora es varētu izdarīt jaunu instalēt, bet vēlētos atstāt šo kā pēdējo līdzekli! Aizmirsu atbildēt uz Jūsu jautājumiem puiši, es pašlaik nav floppy drive uzstādītas tā ir invalīds, ka no BIOS Gan dvd rakstnieks un hardrive ir SATA Motherboard Es izmantojat ASUS P5E |
|
| |||
| |||
| Es uzskatu, ka var izgūt datus no jūsu hd? nav 100% pārliecināta, kā arī, lai atrastu kādu, kurš var vadīt jūs to izdarīt, tad svaigu instalēt. |
![]() |
|
| Bookmarks |