![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Hi Guys I teraz dostać tę wiadomość próba rozruchu na moim komputerze, starałem się z uruchomieniem systemu Windows XP z dysku, mam także próbował dokonać rozruchu z dysku bcupdate2 (Powiedziano mi to naprawić). Mam zabrakło pomysłów i rozpaczliwie nadzieję ktoś może rzucić nieco światła na to. Niestety nie wiem co może spowodowały to, ale należy wykonać skanowanie wirusów, adware skanowania i oczyszczania defragmentować, kiedy jestem w stanie uruchomić ponownie. Thanks for any help ktoś może mnie! Wiwaty Gniazdo |
|
| |||
| |||
| Czy można dokonywać żadnych zmian sprzętu do 3 dni przed jej się stało? spróbuj ponownie siedzenia kable, które utworzono kopię zapasową swoich danych? i co dzieje się podczas korzystania z dysku startowego, to po prostu wrócić do ntldr brakujące strony i trzeba będzie zmienić "boot porządku" w systemy BIOS najpierw wybrać Floppy / CD Drive (czasem nazywane "Removable Media Drive" ), jeśli nie już błędów zdarzyć: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Maj mamy trochę więcej informacji? Czy te dyski ATA lub SATA, RAID, czy nie, czy maszyna posiada napęd dyskietek / CD-ROM / DVD? Jeśli wspomnieć o płycie głównej możemy pamiętać dziwne dysku kierowcom mogła być używana. Gdyby nie kilka partycji, że jesteś świadoma, można oszacować, czy dysku systemowym było pełne koło?
| |||
| |||
| Bitowej o dyskietki jest to, że dyskietki powinna być pusta. I'd sprawdzić CDROM / DVD jest zbyt pusty i że nie dostałem w żadnym Memory Stick USB lub specjalne gniazdo karty pamięci. |
|
| |||
| |||
| Wystarczy znaleźć w ten sposób: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rozruch z płyty XP i wykonaj DRUGIEGO naprawy opcji, wszystkie dane pozostaną nienaruszone.
| |||
| |||
| Hi Guys I musi mieć jakiś zmiana boot priorytet dysków twardych, ponieważ był początkowego rozruchu urządzenia silly me! Teraz jestem w stanie dostać się do konsoli odzyskiwania (David nie mogłem zobaczyć 2-te naprawy opcja?) I uruchomić na polecenia Fixboot, odpowiedz Tak CD \ ATTRIB-H NTLDR ATTRIB-S NTLDR ATTRIB-R NTLDR Attrib-h NTDETECT.COM Attrib-s NTDETEC.COM Attrib-r NTDETECT.COM COPY X: \ i386 \ ntldr c: \ COPY X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ z tego linku http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 Wszystko było dobrze, dopóki będzie Mam do ATTRIB-H NTLDR następnie wrócił z systemem nie może odnaleźć licha lub katalogu. Przyjaciel zaproponował Fixmbr ale nie pomogą albo. Gdyby nie fakt, że mam 265GB danych i multimediów na moim komputerze chciałbym zrobić nową instalację, ale chciałby opuścić że w ostateczności! Zapomniałem odpowiedzieć na Twoje pytania faceci, ja obecnie nie ma stacji dyskietek zainstalowana tak, że zostały wyłączone z systemu BIOS Obie dvd pisarz i hardrive są SATA Niniejsza płyta główna Używam jest ASUS p5E |
|
| |||
| |||
| Wierzę, że można odzyskać dane z HD? nie w 100% pewny sposób więc znaleźć kogoś, kto może Cię w ten sposób świeże następnie zainstalować. |
![]() |
|
| Zakładki |