![]() |
|
|||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Tools |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj Kluci
Aj dnes si túto správu o pokuse o boot počítač, som sa pokúsil zavádzaním s Windows XP disk, tiež som sa pokúsil vytvoriť boot disk s bcupdate2 (Bolo mi povedané, že by to opravit). Musím plynúť z myšlienok a zúfalo dúfajú, niekto môže niektoré vrhajú svetlo na to. Bohužel nevím, co by mohlo spôsobiť to, ale bude určite robiť virus scan, adware scan, defragmentáciu a čistič, keď som schopný spustiť znova. Vďaka za pomoc niekto môže dať si ma! Na zdravie jack |
|
|
|||
|
|||
|
ste vykonať akékoľvek zmeny hardvéru až 3 dni, ako sa to stalo? skúste to znova sedenie na káble, ktoré ste zálohovali vaše dáta? a čo sa stane, keď použijete zavádzací disk, to je len návrat do ntldr chýbajúce stránky a budete musieť zmeniť "boot poradí" vo vašom systéme BIOS najprv vybrať Floppy / CD mechanika (niekedy nazývaný "Removable Media Drive" ), ak nie sú už chyby stalo: P
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mája sme sa trochu viac informácií? Sú tieto ATA a SATA disky, RAID, alebo nie, sa stroji majú disketovej mechaniky / CD / DVD? Ak sa hovorí o doske môžeme mať na mysli, podivný disk vodiči by mohlo byť použitie. Bolo tam niekoľko oblastí, ktoré ste si vedomí, môžete odhadnúť, či je váš systém pohonu bol blízko plnú?
|
|||
|
|||
|
Bitovou o diskety je, že disketová jednotka by mala byť prázdna. Já bych skontrolovať CD / DVD je prázdny, a taky, že ste nedostal Memory Stick v každom USB alebo špeciálna slot pamäťovej karty.
|
|
|
|||
|
|||
|
Stačí, že je toto:
http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Boot z XP CD, a to DRUHOM opravy možnosť, všetky dáta zostanú neporušené.
|
|||
|
|||
|
Ahoj Kluci
Musel som nejako zmenilo boot prioritou, pretože pevný disk bol pôvodný spúšťacie zariadenie hlúpe mě! Teraz som schopný sa dostať do konzoly pre zotavenie (David som nemohol vidieť 2. možnosť opravy?) A začať na povely FIXBOOT odpovedzte Áno CD \ Attrib-H NTLDR Attrib-s NTLDR Attrib-R NTLDR Attrib-H NTDETECT.COM Attrib-S NTDETEC.COM Attrib-R NTDETECT.COM KOPÍROVANIE X: \ I386 \ ntldr C: \ KOPÍROVANIE X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ z tohto odkazu http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 všetko šlo dobre, kým som sa attrib-H NTLDR potom sa vrátil s Systém nemôže nájsť fuj! alebo adresára špecifikované. A kamarát navrhol, fixmbr, ale nebolo pomoci buď. Ak to nebolo k tomu, že som 265gigabajt dátových a multimediálnych na mojom počítači by som urobiť novú inštaláciu, ale želal by si, že opustí ako posledná možnosť! Zabudli ste na vaše otázky odpovie kluci, nemám v súčasnosti majú disketovej mechaniky nainštalované tak so zdravotným postihnutím, ktoré z BIOSu Oba dvd spisovateľ a hardrive sa SATA Na doske som pomocou je ASUS P5E |
|
|
|||
|
|||
|
Verím, že môžete načítať dáta z HD? nie je 100% istý, ako to když tak nájsť niekoho, kto si na vás robí tak, že čerstvé inštaláciu.
|