![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок Момачки И сада добили ову поруку о тежак за чизма сеттле мој рачунар, Покушао сам боотинг уп са системом Уиндоус КСП диск, сам покушао направити боот диск са бцупдате2 (речено ми је да ће то поправити). Ја сам без идеје и очајнички нада неко може пролио светло на неке њега. Нажалост, не знам шта су га узроковали, али ће бити сигуран за направити вирус помно, Адуаре скенирати, дефрагментирали чишћење и када сам у могућности за чизма сеттле опет. Хвала за било какву помоћ свако може, дајте ми! Живели утичница |
|
| |||
| |||
| Јесте ли направити никакве хардверске промене до 3 дана пре него што се десило? покушајте поново сједећих каблове, да ли сте резервну копију ваших података? и шта се дешава када користите боот диска, не само да се вратите на страницу НТЛДР миссинг и мораћете ће вам за промену "боот поретка" у БИОС вашег система прво изаберите Флоппы / ЦД Дриве (понекад се зове "Ремовабле Медиа Дриве" ), ако нисте урадили погреа̨ака десити: П |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мај имамо мало више информација? Јесу ли ове АТА или САТА дискова, РАИД или не, не машине имају флоппы диск / ЦДРОМ / ДВД? Ако споменем матичној плочи можемо имати у виду чудно диск возачи су можда користите. Били тамо више партиција да сте свјесни, можете ли проценити да ли твој систем возити је близу пуне?
| |||
| |||
| У битним о дискете је да флоппы дриве треба да буде празна. Дајте проверите ЦДРОМ / ДВД је празна превише, а да ниси добио меморы стицк УСБ или на било који посебни слот меморијске картице. |
|
| |||
| |||
| Довољно је пронашао ово: хттп://ууу.тиныемпире.цом/нотес/нтлд...ее_тхис_сцреен |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Боот од КСП ЦД-а и то поправити ДРУГИ опцију, сви подаци ће остати нетакнут.
| |||
| |||
| Бок Момачки Ја мора да се некако променили боот приоритет јер харддриве била почетне боот уређај недотупаван ме! Сада сам у могућности за добити преко конзоле за опоравак (Дејвид нисам могла видети 2. репаир опцију?) И почните на команде ФИКСБООТ, одговорите Да Цд \ Аттриб-Х НТЛДР Аттриб-с НТЛДР Аттриб-Р НТЛДР Аттриб-БиХ НТДЕТЕЦТ.ЦОМ Аттриб-с НТДЕТЕЦ.ЦОМ Аттриб-Р НТДЕТЕЦТ.ЦОМ Цопы кс: \ И386 \ НТЛДР Ц: \ УИНДОУС Цопы Кс: \ И386 \ НТДЕТЕЦТ.ЦОМ Ц: \ фром тхис линк хттп://ууу.5старсуппорт.цом/фак/боотинг.хтм # 7-9 све је било добро иде док сам да аттриб-Х НТЛДР онда се врати у систем не може пронаћи фуј или директоријум наведен. Пријатељ предложени ФИКСМБР али није било помоћи. Ако то није у чињеници да сам 265ГБ података и мултимедијски на мој рачунар бих да урадите чисту инсталацију, али би желели да напусти као последња насеље! Заборавили одговорити на Ваша питања, момци, ја тренутно не имати флоппы погон инсталиран, тако да се онемогући из БИОС Оба двд писац и хардриве су САТА Матичне плоче Им 'помоћу је Асус п5Е |
|
| |||
| |||
| Вјерујем да можете преузимати податке из ХД? не постоји 100% сигуран како то да тако наћи некога ко ће вас на догађај који затим чисту инсталацију. |