![]() |
|
| |||
| |||
| Selam Beyler Şimdi boot Bilgisayarımı üzerinde çalışıyor, ben denedim Windows XP disk ile boot, ben de bcupdate2 bir açılış disk yapmak denedi bu mesajı almak (bunu tamir ediyorum) söylendi. Ben fikir ve çalıştırmak umutsuz birisi üzerinde bazı ışık tuttu umuyoruz. Ne yazık ki ne bu yol açmış, ancak bir virüs, Adware, birleştirmek tarama ve açılış tekrar temizleme zaman mümkün yaşıyorum tarama yapmak emin olacak bilmiyorum. Bana herhangi bir yardım herkes için teşekkür ederiz! Peynir jakına |
|
| |||
| |||
| 3 gün önce olduğu için herhangi bir donanım değişiklikler yapmak mı? Kabloları yeniden oturma çalıştığınızda, verilerinizi yedeklediyseniz? ve ne zaman açılış disketi kullanıyorsanız, olur sadece Ntldr sayfa eksik dönmek ve size sistem BIOS'u bulunan "boot emrini" değiştirmek için ilk olarak Disketten seçmek için / cd Sürücü (bazen "Taşınabilir Medya Drive" adı gerekir ) eğer zaten hata olur yapılmazsa: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Belki biraz daha fazla bilgi var mı? Bu ATA ya da SATA diskleri, RAID veya değil misiniz makine bir disket sürücü var / CD-ROM / DVD? Eğer kafanızda kullanmadan olabilir garip disk sürücülerini ayı için anakart bahsedelim. Burada, sizin sistem sürücüsü tam yakın olduğunu tahmin birden çok bölüm sizin farkındayız mıydı?
| |||
| |||
| Disketler hakkında biraz bu disket sürücüsü hiç boş olacak. Ben CDROM kontrol ediyorum / DVD çok boş bir bir bellek veya özel herhangi bir USB hafıza kartı yuvası kalmak var değil. |
|
| |||
| |||
| Sadece bu bulundu: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bir XP CD Önyükleme ve İKİNCİ repair seçeneği, tüm veri bozulmadan devam edecektir.
| |||
| |||
| Selam Beyler Bunun nedeni, diskin ilk boot bana saçma olduğunu ben bir açılış önceliği değişti gerekir! Şimdi üzerinden kurtarma için (David Ben 2. onarım seçeneği görmüyorsanız ki?) Ve komutları başlayacak konsol almak çalışabilirim FIXBOOT, Evet cevap CD \ ATTRIB-H NTLDR Attrib-s NTLDR Attrib-r NTLDR ATTRIB-H NTDETECT.COM Attrib-s NTDETEC.COM Attrib-r NTDETECT.COM COPY X: \ I386 \ NTLDR C: \ COPY X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ Bu bağlantıyı http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 kadar Attrib var-H NTLDR her şey iyi gidiyordu sonra tekrar sistemi ile bes veya dizin belirtilen bulamıyor geldi. Bir arkadaşım ama FIXMBR önerdi ya yardım etmedi. Eğer the fact that I 265GB veri ve multimedya bir taze yüklemek yapardın benim bilgisayar var için değil bırakmak ister ki son çare olarak! Unuttum sorularınızı cevaplamak için çocuklar, ben şu anda bir disket sürücü yoksa yüklü böylece devre dışı bıraktıysanız, kimden BIOS Her iki DVD yazar ve hardrive SATA vardır Ben kullanıyorum Bu anakart bir ASUS p5E ise |
|
| |||
| |||
| Size HD veri almak inanıyorum? 100% emin nasıl olsa bu yüzden o daha sonra yeni yüklemek işi size rehberlik eder birini bulun. |
![]() |
|
| Bookmarks |