менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

NTLDR відсутній, буде неможливо завантажитися!?

Reply

Різьба Інструменти
Old 19 квітня 2008, 18:47
Донор групи

Привіт хлопці
Зараз я цього повідомлення на спробі завантаження мого комп'ютера, я спробував завантажується з диска Windows XP, я також намагався створити завантажувальний диск з bcupdate2 (мені сказали, було б виправити її). Я вже не вистачає ідей і відчайдушно надії хтось може пролити певне світло на це. На жаль, я не знаю, що могло викликати його, але буде обов'язково робити вірусів, рекламного сканування, дефрагментації і очищення, коли я можу завантажитися знову.
Спасибо за будь-яку допомогу людина може дати мені!
Ура
Джек
Old 19 квітня 2008, 19:05
Донор групи

Чи робили Ви будь-яких апаратних змін аж до 3 днів до його сталося? повторне Вітальня кабелів, ви зберегли ваші дані? і що відбувається при використанні завантажувального диска, не так просто повернутися до сторінки NTLDR відсутній і його необхідно змінити "порядок завантаження" у вашу систему BIOS, щоб спочатку вибрати дискеті / компакт-дисків (іноді званий "Removable Media Drive" ), якщо не зробили помилки відбуваються: P
Old 19 квітня 2008, 19:07
Донор групи

Чи можемо ми мати трохи більше інформації? Чи є ці ATA і SATA диски, RAID чи ні, то машина є дисковод гнучких дисків / CD-ROM / DVD? Якщо ви згадуєте платі ми можемо мати на увазі, дивно драйверів дисків можливо, було б використання. Є декілька розділів, які ви знати, чи можете ви оцінюєте ваш системний диск була майже повна?

Моя система: Тім

Процесор (и):
Athlon 64 3500 +
Материнська плата:
Asus A8N-VM CSM
ОЗУ:
Corsair DDR PC3200 CL2-400 2GB
Графічна карта (и):
NVidia GeForce 6600 512MB
Звукова карта:
Cherry RS 6000 М клавіатура
Жорсткий диск (и):
Barracuda.7 + 2x200GB 58MB / S підтримувати
Оптичний привід (и):
Samsung DVD-ROM TS-H352
Діло / PSU:
Thermaltake Soprano
Охолодження:
Фондовий
Мережі / Інтернет:
Telewest 2x20Mb/sec
Монітор (и):
SXGA плоскою панеллю
Операційна система (и):
Slackware (2.6.27.7) (Fluxbox)
Old 19 квітня 2008, 19:11
Донор групи

Трохи про дискетах, що дисковод повинен бути порожнім. Я б перевірити CDROM / DVD є порожнім, і що у вас немає карти пам'яті в будь-який USB або спеціальний слот карти пам'яті.
Old 19 квітня 2008, 19:15
Донор групи

Тільки що знайшов це:
http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen
Old 20 квітня 2008, 04:45
Адміністратор групи

Завантажувальні запису компакт-диска і зробити опцію ДРУГИЙ ремонту, всі дані залишаться недоторканими.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 20 квітня 2008, 11:18
Донор групи

Привіт хлопці
Повинно бути, я якось змінити пріоритет завантаження жорсткого диска, тому що була найпершою завантаження пристрою, нерозумно мене!
Тепер я можу отримати через консоль відновлення (David я не бачив 2 варіанти ремонту?) І почати по командам

FIXBOOT, відповідай так
CD \
ATTRIB-H NTLDR
ATTRIB-S NTLDR
ATTRIB-R NTLDR
ATTRIB-H NTDETECT.COM
ATTRIB-S NTDETEC.COM
ATTRIB-R NTDETECT.COM
COPY X: \ I386 \ NTLDR c: \
COPY X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \

за цим посиланням http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9

все йшло добре, поки я не отримав до ATTRIB-H NTLDR
Потім він повернувся з системою не можуть знайти FIE або шляху вказані.
Друг запропонував FIXMBR, але не допомогло.
Якби не той факт, що я 265GB даних і мультимедіа на моєму комп'ютері я хотів би зробити нову установку, але хотів би залишити, що як до останнього засобу!

Нагадаємо, щоб відповісти на ваші запитання хлопці, я в цей час не мають дисковод гнучких дисків встановлені таким чином, що відключили від BIOS

Обидва DVD-Writer і Hardrive є SATA

Плати я використовую це ASUS P5E

Old 20 квітня 2008, 11:28
Донор групи

Я думаю, ви можете отримати дані з вашого HD? 100% не впевнені, як ніби таке знайти того, хто може направляти вас на те, що робить нову установку.
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.