![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці Зараз я цього повідомлення на спробі завантаження мого комп'ютера, я спробував завантажується з диска Windows XP, я також намагався створити завантажувальний диск з bcupdate2 (мені сказали, було б виправити її). Я вже не вистачає ідей і відчайдушно надії хтось може пролити певне світло на це. На жаль, я не знаю, що могло викликати його, але буде обов'язково робити вірусів, рекламного сканування, дефрагментації і очищення, коли я можу завантажитися знову. Спасибо за будь-яку допомогу людина може дати мені! Ура Джек |
|
| |||
| |||
| Чи робили Ви будь-яких апаратних змін аж до 3 днів до його сталося? повторне Вітальня кабелів, ви зберегли ваші дані? і що відбувається при використанні завантажувального диска, не так просто повернутися до сторінки NTLDR відсутній і його необхідно змінити "порядок завантаження" у вашу систему BIOS, щоб спочатку вибрати дискеті / компакт-дисків (іноді званий "Removable Media Drive" ), якщо не зробили помилки відбуваються: P |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Чи можемо ми мати трохи більше інформації? Чи є ці ATA і SATA диски, RAID чи ні, то машина є дисковод гнучких дисків / CD-ROM / DVD? Якщо ви згадуєте платі ми можемо мати на увазі, дивно драйверів дисків можливо, було б використання. Є декілька розділів, які ви знати, чи можете ви оцінюєте ваш системний диск була майже повна?
| |||
| |||
| Трохи про дискетах, що дисковод повинен бути порожнім. Я б перевірити CDROM / DVD є порожнім, і що у вас немає карти пам'яті в будь-який USB або спеціальний слот карти пам'яті. |
|
| |||
| |||
| Тільки що знайшов це: http://www.tinyempire.com/notes/ntld...ee_this_screen |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Завантажувальні запису компакт-диска і зробити опцію ДРУГИЙ ремонту, всі дані залишаться недоторканими.
| |||
| |||
| Привіт хлопці Повинно бути, я якось змінити пріоритет завантаження жорсткого диска, тому що була найпершою завантаження пристрою, нерозумно мене! Тепер я можу отримати через консоль відновлення (David я не бачив 2 варіанти ремонту?) І почати по командам FIXBOOT, відповідай так CD \ ATTRIB-H NTLDR ATTRIB-S NTLDR ATTRIB-R NTLDR ATTRIB-H NTDETECT.COM ATTRIB-S NTDETEC.COM ATTRIB-R NTDETECT.COM COPY X: \ I386 \ NTLDR c: \ COPY X: \ I386 \ NTDETECT.COM C: \ за цим посиланням http://www.5starsupport.com/faq/booting.htm # 7-9 все йшло добре, поки я не отримав до ATTRIB-H NTLDR Потім він повернувся з системою не можуть знайти FIE або шляху вказані. Друг запропонував FIXMBR, але не допомогло. Якби не той факт, що я 265GB даних і мультимедіа на моєму комп'ютері я хотів би зробити нову установку, але хотів би залишити, що як до останнього засобу! Нагадаємо, щоб відповісти на ваші запитання хлопці, я в цей час не мають дисковод гнучких дисків встановлені таким чином, що відключили від BIOS Обидва DVD-Writer і Hardrive є SATA Плати я використовую це ASUS P5E |
|
| |||
| |||
| Я думаю, ви можете отримати дані з вашого HD? 100% не впевнені, як ніби таке знайти того, хто може направляти вас на те, що робить нову установку. |