![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Hej, Byl jsem odinstalaci Office 2007, ale zruší instalaci poloviny cestu. Bylo zrušeno úspěšně (jako v to řekl 'deinstalaci byl zrušen' a pak jsem zavřel okno). Takže program je stále na seznamu programů, i když prý je to jen 502 megabajty a když zkusím odinstalovat nebo změnit dialog objeví až mi říct 'nastavení nemohl najít všechny dostupné produkty k instalaci. prosím obraťte se na správce systému '. Jak se mohu zbavit zápisu do seznamu, budu muset nainstalovat úřad opět odinstalovat a potom ji úplně znova? Díky. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| vložte disk zpět do úřadu, a využívat jej odinstalovat. Pokud to nebude, pak opravit, odinstalujte ho a znovu nainstalovat.
| |||
| |||
| Díky, že pracuje: D |
|
| |||
| |||
| Vaše bude muset ručně smazat. Smažte složky / soubory na c: / Program Files / Microsoft Office / Smazat celou složku. Existují také bude několik položek registru, takže vy budete muset se podívat tam, a odstraňte vše spojené s Microsoft Office. Nezapomeňte zálohovat aktuální registr před provedením jakékoli změny: Soubor> Export> Uložit Jde Jason |
|
| |||
| |||
| Díky, jsem vypustila složku Program Files, ale jsem nainstalované Office 2000, místo, tak bych se měl zachovat položky registru? |