![]() |
|
|||||||
|
![]() |
|
|
Εργαλεία Θέματος |
|
|
|||
|
|||
|
Έι,
Με την απεγκατάσταση του Office 2007, αλλά ακυρώθηκε η εγκατάσταση μισά. Θα ακυρωθούν επιτυχώς (όπως και στην, δήλωσε "απεγκατάσταση έχει ακυρωθεί» και τότε θα κλείσει το παράθυρο). Έτσι τώρα το πρόγραμμα εξακολουθεί να βρίσκεται στην λίστα των προγραμμάτων, αν και προφανώς αυτό είναι μόνο 502mb και κάθε φορά που προσπαθώ να απεγκαταστήσετε ή να αλλάξετε ένα παράθυρο διαλόγου Αναδύεται μέχρι να μου λες "εγκατάσταση δεν μπορούσε να βρει καμία διαθέσιμων προϊόντων για την εγκατάσταση. παρακαλούμε επικοινωνήστε με το διαχειριστή του συστήματος ». Πώς να απαλλαγούμε από την εγγραφή στον κατάλογο, θα πρέπει να εγκαταστήσετε το Office ξανά και στη συνέχεια απεγκαταστήσετε εντελώς και πάλι; Ευχαριστώ. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
θέσει το δίσκο πίσω στο γραφείο και να τις χρησιμοποιούν για την απεγκατάσταση. Αν δεν επιτρέπει, τότε το επισκευάσουμε, απεγκαταστήστε, και επανεγκαταστήσετε.
|
|||
|
|||
|
Ευχαριστώ, που εργάστηκε: D
|
|
|
|||
|
|||
|
Σας θα χρειαστεί να διαγράψετε.
Διαγράψτε το φάκελο / αρχεία στο C: / Program Files / Microsoft Office / Διαγραφή ολόκληρου φακέλου. Υπάρχουν, επίσης, θα είναι λίγες οι καταχωρήσεις μητρώου, ώστε να πάμε πρέπει να ρίξετε μια ματιά εκεί, και να διαγράψει οτιδήποτε συνδέεται με το Microsoft Office. Θυμηθείτε να δημιουργήσετε αντίγραφα ασφαλείας το τρέχον μητρώο πριν από την πραγματοποίηση τυχόν αλλαγές: Αρχείο> Εξαγωγή> Αποθήκ Regards Jason |
|
|
|||
|
|||
|
Χάρη, θα διαγράφεται το φάκελο Program Files, αλλά έχω εγκαταστήσει το Office 2000 και όχι, οπότε θα πρέπει να τηρούν τις καταχωρήσεις μητρώου;
|