manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Office 2007, otkazan deinstaliranja pola puta, a sada neće deinstalirali

Reply

Thread Tools
Old 10 veljača 2008, 04:50
Member Group

Default Office 2007, otkazan deinstaliranja pola puta, a sada neće deinstalirali

Ej,

Bio sam deinstaliranju Office 2007, ali otkazana je instalacija na pola puta preko. To otkazan uspješno (kao, on je rekao 'deinstaliranja otkazan "i onda sam završila prozor). Tako je sada taj program je još uvijek na popisu programa, iako je očigledno da je samo 502mb i kad pokušam deinstalirati ili ga promijeniti dijalog pops gore telling me 'setup mogao ne nađi prema bilo koji dostupni proizvodi za instalaciju. obratite se svojem administratoru sustava '.

Kako se otarasiti se od dana stupanja na popisu, bi li morati ponovo instalirati sustav Office, a zatim ga potpuno deinstalirati opet?

Hvala.
Old 10 veljača 2008, 11:18
Donatorska Grupa

Default Office 2007, otkazan deinstaliranja pola puta, a sada neće deinstalirali

stavite nazad u ured disk i koristiti da to deinstalirati. Ako to neće, onda popravimo, deinstalirajte ga i reinstalirati Internet.

My System: hAvAAck Build 3

Procesor (i):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Matične ploče:
Asus P5N-E
RAM memorija:
GSkill 4GB DDR2
Grafička kartica (e):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Sound Card:
onboard
Tvrdi disk (i):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optički pogon (e):
Mrtav
Case / PSU:
Generic Case, Generic PSU
Hlađenje:
Zalman 92mm
Network / Internet:
onboard
Monitor (e):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Operacijski sustav (e):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 10 veljača 2008, 12:05
Member Group

Hvala, koja je radila: D
Old 10 veljača 2008, 12:09
Zabranjen Group

Vaš će morati ručno izbrišite ih.

Brisanje mape / datoteke u C: / Program Files / Microsoft Office /

Izbriši cijelu mapu.

Postoje također će biti nekoliko stavki registra, tako idete morate imati izgled unutra i brisanje svega vezana uz Microsoft Office.

Zapamti kopiju vašeg trenutnog registra prije donošenja bilo kakve izmjene:

File> Export> Spremi

Regards Jason
Old 10 veljača 2008, 12:11
Member Group

Hvala, ja izbrisati program files folder, ali sam umjesto instaliran Office 2000, tako da bih trebao voditi registar unose?
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.