![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ej, Bio sam deinstaliranju Office 2007, ali otkazana je instalacija na pola puta preko. To otkazan uspješno (kao, on je rekao 'deinstaliranja otkazan "i onda sam završila prozor). Tako je sada taj program je još uvijek na popisu programa, iako je očigledno da je samo 502mb i kad pokušam deinstalirati ili ga promijeniti dijalog pops gore telling me 'setup mogao ne nađi prema bilo koji dostupni proizvodi za instalaciju. obratite se svojem administratoru sustava '. Kako se otarasiti se od dana stupanja na popisu, bi li morati ponovo instalirati sustav Office, a zatim ga potpuno deinstalirati opet? Hvala. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| stavite nazad u ured disk i koristiti da to deinstalirati. Ako to neće, onda popravimo, deinstalirajte ga i reinstalirati Internet.
| |||
| |||
| Hvala, koja je radila: D |
|
| |||
| |||
| Vaš će morati ručno izbrišite ih. Brisanje mape / datoteke u C: / Program Files / Microsoft Office / Izbriši cijelu mapu. Postoje također će biti nekoliko stavki registra, tako idete morate imati izgled unutra i brisanje svega vezana uz Microsoft Office. Zapamti kopiju vašeg trenutnog registra prije donošenja bilo kakve izmjene: File> Export> Spremi Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Hvala, ja izbrisati program files folder, ali sam umjesto instaliran Office 2000, tako da bih trebao voditi registar unose? |