![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Ei, Man buvo pašalinti "Office 2007, bet atšauktų montavimas įpusėjus. Jis sėkmingai atšauktas (kaip ji sakė: "odinstalowania buvo atšauktas", ir tada aš uždaro langą). Taigi dabar programa vis dar yra programų sąraše, nors atrodo jis tik 502mb ir kai bandau pašalinti arba pakeisti jį langas, sako man "setup negali rasti jokių turimų produktų įdiegti. Prašome susisiekti su sistemos administratoriumi. Kaip man atsikratyti sąraše įrašas, prašau, man reikia norint įdiegti "Office" ir vėl tada pašalinkite jį visiškai iš naujo? Ačiū. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| įdėti Office diskas atgal ir naudojimo, kad būtų pašalinti. Jei nebus, tada ją ištaisyti, ištrinti ir iš naujo įdiegti jį.
| |||
| |||
| Ačiū, kad dirbo: D |
|
| |||
| |||
| Tavo vyksta rankiniu būdu juos pašalinti. Ištrinti katalogą / failus į C: / Program Files / Microsoft Office / Ištrinti visą aplanką. Taip pat bus keli registro įrašus, todėl jūs ruošiatės turėti ten, žiūrėk, ir naikinti viską, susijusių su Microsoft Office. Nepamirškite atsarginių kopijų dabartine registrų prieš priimant bet kokius pakeitimus: File> Export> Išsaugoti Dėl Jason |
|
| |||
| |||
| Ačiū, aš ištrinti aplanką Program Files, bet aš įdiegtas "Office 2000" vietoj to, kad man reikia saugoti registro įrašus? |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kaip pašalinti "Kai kurie" Office Update "? | dhawalmkt | Office Suites & Applications | 2 | 21 rugsėjis 2009 20:19 |
| Perėjimas nuo 2007, Microsoft Office Outlook PC 2 Microsoft Office X Entoutage Mac | jjuli | Office Suites & Applications | 0 | Birželis 11, 2009 15:52 |
| Cannot Open Document Išsaugotos Office 2007 Open Office 2003 | tolet | Office Suites & Applications | 13 | 5 kovas 2009 11:25 |
| Kodėl HECK cant Office 07 pašalinti. | Haun | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 1 | Lapkritis 19, 2008 22:06 |
| "Office 2007" Žinynas | elstewy | Office Suites & Applications | 1 | 26 sausis 2008 17:21 |
| Temos įrankiai | |
| |