![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, Am fost dezinstalarea Office 2007, dar a anulat, prin modul de instalare jumătate. Se anulează cu succes (la fel ca în, el a spus "dezinstalare a fost anulată", iar apoi m-am închis fereastra). Deci, acum, programul se află încă pe lista de programe, deşi aparent este doar 502mb şi ori de câte ori am încerca să dezinstalaţi sau schimba un dialog apare spune-mi "setup nu a putut găsi nici un disponibil de produse pentru a instala. vă rugăm să contactaţi administratorul de sistem ". Cum pot să scap de la intrarea de pe lista, mi-ar trebui să instalaţi din nou birou şi apoi l dezinstalaţi complet din nou? Mulţumesc. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| pune din nou în biroul de disc şi de a folosi ca pentru a dezinstala. Dacă aceasta nu se va, apoi repara, dezinstalaţi şi reinstalaţi-l.
| |||
| |||
| Multumesc, care a lucrat: D |
|
| |||
| |||
| Dvs. trebuie să merg să le ştergeţi manual. Ştergeţi folderul / imagini de la C: / Program Files / Microsoft Office / Ştergeţi întregul dosar. Există, de asemenea, o să fie câteva intrări registry, asa ca mergi trebuie să aruncaţi o privire în acolo, şi a şterge nimic asociate cu Microsoft Office. Amintiţi-vă de a copia de rezervă a registry curent înainte de a face orice modificări: File> Export> Salvare Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Multumesc, am eliminat pe folderul Program Files, dar l-am instalat Office 2000 în loc, aşa că ar trebui să-mi ţină de intrări registry? |
![]() |
|
| Marcaje |