![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Еј, Био сам деинсталирању Оффице 2007, али отказана је инсталација на пола пута преко. То отказан успешно (као, он је рекао 'деинсталирања отказан "и онда сам завршила прозор). Тако је сада тај програм је још увек на листи програма, иако је очигледно да је само 502мб и кад покушам деинсталирам или га променити дијалог попс горе теллинг ме 'сетуп могао не наћи било који доступни производи за инсталацију. обратите се свом администратору система '. Како се отарасити се од дана ступања на списку, би ли морати да поново инсталирате систем Оффице, а затим га потпуно деинсталирам опет? Хвала. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ставите назад у канцеларију диск и користити да то деинсталирам. Ако то неће, онда поправим, уклоните инсталацију комплета алатки га и наново Интернет.
| |||
| |||
| Хвала, која је радила: Д |
|
| |||
| |||
| Ваш ће морати ручно избришите их. Брисање фасцикле / датотеке у Ц: / Програм Филес / Мицрософт Оффице / Избришите целу фасциклу. Постоје такође ће бити неколико ставки регистра, тако идете морате имати формат унутра и брисање свега везана уз Мицрософт Оффице. Запамти копију вашег тренутног регистра пре доношења било какве измене: Филе> Експорт> Сачувај Регардс Јасон |
|
| |||
| |||
| Хвала, ја избришете програм филес фолдер, али сам уместо инсталиран Оффице 2000, тако да бих требао да води регистар уносе? |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како се деинсталира Неки ажурирањем система Оффице? | дхауалмкт | Оффице & Апплицатионс | 2 | 21. Јул 2009 20:19 |
| Премјештање из система Мицрософт Оффице Оутлоок 2007 на рачунар са системом Мицрософт Оффице 2 Кс Ентоутаге на МАЦ | јјули | Оффице & Апплицатионс | 0 | 11. јуна 2009 15:52 |
| Не можете да отворите документ у Сачуване Опен Оффице 2007 у Оффице 2003 | толет | Оффице & Апплицатионс | 13 | 5 март 2009 11:25 |
| Зашто је пакао цант Оффице 07 деинсталирам. | Хаун | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 19 новембар 2008 22:06 |
| Оффице 2007 помоћ | елстеуы | Оффице & Апплицатионс | 1 | 26 јануар 2008 17:21 |
| Тхреад Тоолс | |
| |