az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

Office 2007 ve kaldırma yarım iptal şimdi kaldırmak won't

Reply

Konu Araçları
Old 10 Şubat 2008, 04:50
Üye Grubu

Hey,

Ben, Office 2007 kaldırma ama üzerinden yükleme yarım iptal etti. Bu başarıyla (gibi, bu 'kaldırma' ve yeni pencere kapalı iptal edildi dedi) iptal etti. Ancak görünüşe göre sadece 502mb ve whenever I kaldırmak veya değiştirmek bir iletişim deneyin Şimdi program hala programlar listesinde olduğu kadar yüklemek için herhangi bir mevcut ürünler bulamadık kurulum bende söylüyorum çıkar. lütfen sistem yöneticinize başvurun.

Nasıl elde listede giriş kurtulmak tekrar ofisi kurulması ve daha sonra tamamen yeniden kaldırmanız gerekir mi?

Teşekkürler.
Old 10 Şubat 2008, 11:18
Bağış Grubu

arka ofis disk koymak ve kaldırmak için kullanın. Eğer, bu onarım not kaldırmanız ve yeniden yükleyin.

Benim Sistemi: hAvAAck Yapı 3

İşlemci (ler):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Anakart:
Asus P5N-E
RAM hafıza:
GSkill 4GB DDR2
Grafik Kartı (ler):
EVGA Nvidia e-GeForce 8600GT
Ses Kartı:
Teknede
Sabit Disk (ler):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Optik Sürücü (ler):
Ölü
Case / PSU:
Genel Durum, Genel PSU
Soğutma:
Zalman 92mm
Ağ Bağlantısı / İnternet:
Teknede
Monitör (ler):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
İşletim Sistemi (ler):
MS Vista Ult, Ubuntu 7,10 64-Bit
Old 10 Şubat 2008, 12:05
Üye Grubu

Teşekkürler, bu çalıştı: D
Old 10 Şubat 2008, 12:09
Yasak Grubu

Sizin devam manuel olarak silmeniz gerekir.

C silin klasör / dosya: / Program Files / Microsoft Office /

Tüm klasörü silin.

Ayrıca birkaç kayıt defteri girdileri olacak, bu nedenle, orada bir göz atmak var olacak ve herhangi bir Microsoft Office ilişkili silmek vardır.

Herhangi bir değişiklik yapmadan önce mevcut kayıt yedeklemeyi unutmayın:

Dosya> Ver> Kaydet

Regards Jason
Old 10 Şubat 2008, 12:11
Üye Grubu

Teşekkürler, ben program silinmiş klasör dosya ancak yerine, Office 2000 yüklü sonra, yani kayıt defteri tutmak gerekir?
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından