![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Hey, Ben, Office 2007 kaldırma ama üzerinden yükleme yarım iptal etti. Bu başarıyla (gibi, bu 'kaldırma' ve yeni pencere kapalı iptal edildi dedi) iptal etti. Ancak görünüşe göre sadece 502mb ve whenever I kaldırmak veya değiştirmek bir iletişim deneyin Şimdi program hala programlar listesinde olduğu kadar yüklemek için herhangi bir mevcut ürünler bulamadık kurulum bende söylüyorum çıkar. lütfen sistem yöneticinize başvurun. Nasıl elde listede giriş kurtulmak tekrar ofisi kurulması ve daha sonra tamamen yeniden kaldırmanız gerekir mi? Teşekkürler. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| arka ofis disk koymak ve kaldırmak için kullanın. Eğer, bu onarım not kaldırmanız ve yeniden yükleyin.
| |||
| |||
| Teşekkürler, bu çalıştı: D |
|
| |||
| |||
| Sizin devam manuel olarak silmeniz gerekir. C silin klasör / dosya: / Program Files / Microsoft Office / Tüm klasörü silin. Ayrıca birkaç kayıt defteri girdileri olacak, bu nedenle, orada bir göz atmak var olacak ve herhangi bir Microsoft Office ilişkili silmek vardır. Herhangi bir değişiklik yapmadan önce mevcut kayıt yedeklemeyi unutmayın: Dosya> Ver> Kaydet Regards Jason |
|
| |||
| |||
| Teşekkürler, ben program silinmiş klasör dosya ancak yerine, Office 2000 yüklü sonra, yani kayıt defteri tutmak gerekir? |