менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Office 2007, скасовано шляхом видалення половини, і тепер не буде видаляти

Reply

Різьба Інструменти
Old 10 лютого 2008, 04:50
Член групи

Default Office 2007, скасовано шляхом видалення половини, і тепер не буде видаляти

Гей,

Я був видалити Office 2007, але скасовано шляхом установки через половину. Він скасував успішно (як, він сказав: "Видалення скасовано", а потім я закрив вікно). Таким чином, тепер програма досі у списку програм, хоча, очевидно, це тільки 502mb і коли я намагаюся видалити або змінити її спливаючий діалог кажу мене "Програма установки не вдалося знайти будь-які продукти доступні для установки. Зверніться до свого системного адміністратора.

Як мені позбавитися від вступу до списку, мені потрібна для встановлення офісу раз і потім видалити його повністю знову?

Спасибо.
Old 10 лютого 2008, 11:18
Донор групи

Default Office 2007, скасовано шляхом видалення половини, і тепер не буде видаляти

покласти служба диска назад і використовувати його для видалення. Якщо вона не буде, а потім відновити її, видаліть його, і перевстановіть його.

Моя система: hAvAAck Build 3

Процесор (и):
Intel Core 2 Duo E6750@2.67GHz
Материнська плата:
ASUS P5N-E
ОЗУ:
GSKill 4GB DDR2
Графічна карта (и):
EVGA e-Nvidia GeForce 8600GT
Звукова карта:
бортові
Жорсткий диск (и):
Samsung 500GB @ 7200rpm
Оптичний привід (и):
Мертвий
Діло / PSU:
Загальний випадок, Generic PSU
Охолодження:
Zalman 92мм
Мережі / Інтернет:
бортові
Монітор (и):
Dell 2408WFP Ultrasharp 2048 24 "
Операційна система (и):
MS Vista Ult, Ubuntu 7.10 64-Bit
Old 10 лютого 2008, 12:05
Член групи

Спасибі, що працювали: D
Old 10 лютого 2008, 12:09
Забороненої угруповання

Ваш збирається вручну видаляти їх.

Видаліть папки / файли на C: / Program Files / Microsoft Office /

Видаліть всю папку.

Є також кілька записів реєстру, так що ви збираєтеся мати дивитися туди, і видалити все, що пов'язано з Microsoft Office.

Не забудьте зробити резервну копію цього реєстру перед внесенням змін:

Файл> Експорт> Зберегти

Regards Jason
Old 10 лютого 2008, 12:11
Член групи

Спасибо, я видалив папки Program Files, але я встановив Office 2000 замість того, щоб я повинен тримати в реєстрі?
Reply

Register
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.