![]() |
|
|||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
|
|
Різьба Інструменти |
|
|
|||
|
|||
|
Гей,
Я був видалити Office 2007, але скасовано шляхом установки через половину. Він скасував успішно (як, він сказав: "Видалення скасовано", а потім я закрив вікно). Таким чином, тепер програма досі у списку програм, хоча, очевидно, це тільки 502mb і коли я намагаюся видалити або змінити її спливаючий діалог кажу мене "Програма установки не вдалося знайти будь-які продукти доступні для установки. Зверніться до свого системного адміністратора. Як мені позбавитися від вступу до списку, мені потрібна для встановлення офісу раз і потім видалити його повністю знову? Спасибо. |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
покласти служба диска назад і використовувати його для видалення. Якщо вона не буде, а потім відновити її, видаліть його, і перевстановіть його.
|
|||
|
|||
|
Спасибі, що працювали: D
|
|
|
|||
|
|||
|
Ваш збирається вручну видаляти їх.
Видаліть папки / файли на C: / Program Files / Microsoft Office / Видаліть всю папку. Є також кілька записів реєстру, так що ви збираєтеся мати дивитися туди, і видалити все, що пов'язано з Microsoft Office. Не забудьте зробити резервну копію цього реєстру перед внесенням змін: Файл> Експорт> Зберегти Regards Jason |
|
|
|||
|
|||
|
Спасибо, я видалив папки Program Files, але я встановив Office 2000 замість того, щоб я повинен тримати в реєстрі?
|