![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nedělejme si, že to byla vystavena dosud, ale tady je oficiální download stránky:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám to včera pokusil nastavit 4870 s 8800 a získal více BSODs (trochu) Tolik, že jsou schopni používat 8800 pro lol PhysX
www.Trade4Free.ie Skutečné nebezpečí není v tom, že počítače začnou přemýšlet jako muži, ale muži začnou přemýšlet jako počítačů. Pokud neexistuje žádná možnost, nelze volba! ![]() Můj systém: Některé další milenku!
|
|
| |||
| |||
| Líto, že m8y ...... Jen jsem hodil x64 verze na mém Lappy a šel na dobře .... našel každý řidič, a to přesně tak, jak to řekl na cínu. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downlaoded x64 verzi poslední noc v naději, že jej nainstalovat vedle mého současného systému na průhled dvojnásobný bota později
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Každý, kdo si tohle EeePC? Mohl bych vydržet na něco později, nebo dokonce i na mém hlavním počítači, mám zálohy, takže můžete snadno vrátit k XP, klidně si s dobou, je určena tato kopie RC být docela dobré.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nainstalován bez problémů. AVG instalován i tentokrát (ani o beta verzi). Všechny ve všech vypadá dobře.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stáhnul x64 na 5., instalována ses ještě když, jak jsem čekal na první Vista (nové stavby, třeba nové DVD pro průhled do práce), takže nebudu mít žádné komplikace s BootManager. Nemůžu dočkat, až ho vyzkouší i když
|
| |||
| |||
| Budu se uvedení na svém hlavním počítači dnes večer. Rozhodl jsem se mohou také jít celé prase, neshledala žádné chyby s RC ještě tak napadlo, proč ne.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citace:
Ne. Ale všechno nejlepší!
__________________ "Proč [PS3 Slim] držet se přistání UFO na obdélník pohled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citace:
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 | philthomas | Operační systémy Windows | 0 | 23. července 2009 01:54 |
| Úředním: CJ v Top10 3DMark01/06 benchmark Skóre | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 293 | 3. července 2009 06:00 |
| Service Pack 2 pro Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operační systémy Windows | 4 | 27. května 2009 08:22 |
| Je to oficiální: HD DVD je mrtvé, formát válka je nyní více než | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 dubna 2008 09:43 |
| Úředním: CJ to 3DMark01/06/Overall měřítko výsledků | SocialWarfare | Obecné Hardware Chat | 0 | 24. srpen 2007 10:50 |
| Thread Nástroje | |
| |