![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont ότι αυτό έχει σταλεί ακόμα, αλλά εδώ είναι η επίσημη σελίδα λήψης:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Got it χθες, προσπάθησε να στήσετε έναν 4870 με 8800 και πήρε πολλά BSODs (κάπως) Αυτά για να μπορούν να χρησιμοποιούν το 8800 για την lol PhysX
www.Trade4Free.ie Ο πραγματικός κίνδυνος δεν είναι ότι οι υπολογιστές θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι άνδρες, αλλά ότι οι άνδρες θα αρχίσουν να σκέφτονται όπως οι υπολογιστές. Όταν δεν υπάρχει εναλλακτική λύση, δεν μπορεί να υπάρξει επιλογή! ![]() Το σύστημά μου: Ορισμένες άλλες εραστής!
|
|
| |||
| |||
| Λυπάμαι που το ακούω m8y ...... Έριξα μόνο την x64 έκδοση στο Lappy μου και πήγε σε καλά .... βρέθηκαν σε κάθε οδηγό και έκανε ακριβώς όπως δήλωσε ο κασσίτερος. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downlaoded την x64 έκδοση χθες το βράδυ, ελπίζοντας να το εγκαταστήσετε παράλληλα με σημερινό σύστημα vista μου σε μια διπλή εκκίνηση αργότερα
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Όποιος τεθεί αυτό σε EeePC; Θα μπορούσα να επιμείνουμε σε κάτι αργότερα, ή ακόμα και σε κεντρικό υπολογιστή μου, έχω backups, επομένως, μπορεί εύκολα να επιστρέψουν σε XP, θα μπορούσε και θα λάβουν με την εποχή μας, αυτό το αντίγραφο RC υποτίθεται ότι θα είναι πολύ καλή.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Εγκατεστημένη που δεν προβλήματα. AVG εγκαταστήσει, επίσης, αυτή τη φορά (δεν σχετικά με την έκδοση beta). Συνολικά φαίνεται καλό.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Κατέβηκε x64 για την 5η, havn't εγκαταστήσει ακόμη και αν, όπως είμαι σε αναμονή για τα Vista πρώτη (νέα κατασκευή, χρειάζεται ένα νέο DVD για Vista στην αγορά εργασίας), έτσι ώστε δεν θα έχω κανένα επιπλοκές με την BootManager. Δεν μπορεί να περιμένει να το δοκιμάσετε αν και
|
| |||
| |||
| Πάω να την εφαρμόζουμε στην κύρια απόψε PC μου. Αποφάσισα ότι μπορεί, αν πάνε καλά ολόκληρο το γουρούνι, δεν βρέθηκε κανένα σφάλματα με το RC αλλά και τόσο γιατί δεν κατάλαβα.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Όχι. Αλλά ό, τι καλύτερο!
__________________ "Γιατί το έκαναν [PS3 Slim] ραβδί με την προσγείωση UFO με μια ματιά ορθογωνίου" --- Nilay Patel? Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
__________________ Περήφανοι μέλος της ASAP & UNITE |