![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne mislim ovo je objavljena još, ali ovdje je službenu stranicu za preuzimanje:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Imaš ga jučer, pokušao to postava 4.870 sa 8.800 i dobio više BSODs (rod) Toliko se mogao koristiti 8.800 za PhysX lol
www.Trade4Free.ie Stvarne opasnosti nije računala da će se početi razmišljati kao muškarci, ali da će se ljudi početi misliti poput računala. Gdje nema opciju, ne moze biti ni izbor! ![]() My System: Nekih drugih ljubavnika!
|
|
| |||
| |||
| Žao nam je čuti da m8y ...... Upravo sam bacio x64 verzije na moj Lappy i otišao na dobro .... postaviti svaki vozač i nije točno onako kako je rekao na tin. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downlaoded x64 verzija sinoć, nadajući se da će ga uvesti uz moje trenutne vidik sistem na dvojan čizma kasniji
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Svatko staviti ovo na EeePC? Možda ću ga staviti na nešto kasnije, ili čak i na mom glavnom računalu, imam sigurnosne kopije, tako može lako ići leđa to XP, možda kao i dobiti s puta, značilo je to RC kopiju biti prilično dobar.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Instaliran bez ikakvih problema. AVG instaliran ovaj isto vrijeme (ne na beta verziji). Sve u svemu izgleda dobro.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downloaded x64 na 5. havn't instaliran ali ipak, kao što sam na čekanju za Vidik prvi (novosagrađena, trebaju novi DVD voziti za vidik na posao), tako da neću imati bilo komplikacija s bootmanager. Licemjerje 'oklijevati to probati Internet vanjska strana ipak
|
| |||
| |||
| Im 'idući u biti je stavljanjem na moj poglavit PC večeras. Odlučio sam kao svibanj također ići do kraja, nije pronađena bilo kakve bugove s RC ipak tako shvatio zašto ne.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
Nope. Ali, sve najbolje!
__________________ "Zašto oni [PS3 Slim] štap sa NLO slijetanje na pravokutnik izgled" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Quote:
__________________ Ponosni član ASAP & Unite |