![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont gondol ez még nem adták fel, de itt van a hivatalos letöltési oldalon:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Megvan tegnap megpróbált beállít egy 4.870 a 8.800 és kapott több BSODs (fajta) Ennyit hogy képes használni a 8.800 a PhysX lol
www.Trade4Free.ie Az igazi veszély az, hogy a számítógép nem fog kezdeni gondolkodni, mint a férfiak, hanem a férfiak kezdődik gondolkodni, mint a számítógépek. Amennyiben erre nincs lehetőség, nem lehet választást! ![]() My System: Néhány más lover!
|
|
| |||
| |||
| Sajnálattal hallom, hogy m8y ...... Épp most dobta a 64 bites verzióját az én lappy és ez jól ment .... megtalálható minden járművezető számára, és nem pontosan azt mondta az ón. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downlaoded az x64 verzió tegnap este, abban a reményben, hogy telepítse kilátás mellett a mostani rendszer egy kettős csomagtartó később
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Bárki, tegye ezt az EeePC? Lehet, hogy kibír ez valami újabb, vagy akár a fő számítógép, van mentés így könnyen menjen vissza XP, akár meg is kap a korral, és ezt a példányt RC célja, hogy nagyon jó.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Beiktatott-val nem probléma. Az AVG is telepítve van ebben az időben (nem a béta változat). Mindent jól néz ki.
|
| |||
| |||
| Letöltött x64 az 5., bár még havn't telepítve, ahogy várom a Vista első (új építésű szüksége új DVD-meghajtó kilátás dolgozni), hogy én nem lesz semmilyen szövődmény a bootmanager. Alig várom, hogy próbálja ki, ha
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Én leszek elhelyezés ez az én fõ PC ma este. Én is úgy határozott, illetve apait-anyait belead, nem talált hibát a RC még úgy gondoltam, hogy miért nem.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Idézet:
Nem. De minden a legjobb!
__________________ "Miért [PS3 Slim] bot, az UFO leszállás egy téglalap megjelenése" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Idézet:
__________________ Proud member of ASAP & UNITE |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Releases Microsoft Windows 7 és a Windows Server 2008 R2 | philthomas | A Windows operációs rendszerek | 0 | 23. július 2009 01:54 |
| Hivatalos: CJ's Top10 3DMark01/06 referenciaértékről Scores | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 293 | 3. július 2009 06:00 |
| Service Pack 2 a Windows Server 2008 és Windows Vista | Bubba | A Windows operációs rendszerek | 4 | 27. május 2009 08:22 |
| Ez a hivatalos: HD DVD halott, a formátum háború már több mint | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7. április 2008 09:43 |
| Hivatalos: CJ van 3DMark01/06/Overall benchmark eredmények | SocialWarfare | Általános fémáru Chat | 0 | 24. augusztus 2007 10:50 |
| Téma eszközök | |
| |