![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont חושב זה פורסמו עדיין, אבל כאן הוא דף ההורדה הרשמי:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| הבנתי את זה אתמול, ניסה את תוכנית ההתקנה של 4870 ו 8800 עם יש מספר BSODs (קצת) כל כך הרבה בשביל להיות מסוגל להשתמש 8800 עבור PhysX LOL
|
| |||
| |||
| מצטער לשמוע כי m8y ...... אני פשוט זרקו את גרסת x64 ב Lappy שלי והוא המשיך טוב .... נמצא מנהל בכל ועשה בדיוק כפי שהוא אמר על פח. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downlaoded את גירסת x64 של אמש, מקווה להתקין אותו לצד Vista המערכת הנוכחית שלי על אתחול כפול מאוחר יותר
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כל אחד לשים את זה על ה EeePC? אולי זה מקל על משהו מאוחר יותר, או אפילו על המחשב הראשי שלי, יש לי גיבויים, כך יכול בקלות לחזור XP, אולי גם להגיע עם פעמים, זה RC להעתיק נועד להיות די טוב.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| מותקן ללא בעיות. ממוצע מותקן גם הפעם (לא על גירסת בטא). בסך הכל נראה בסדר.
|
| |||
| |||
| הורידו x64 על 5, אם כי עדיין מותקן havn't, כפי אני מחכה Vista הראשון (חדש לבנות, צריך חדש עבור ה-DVD Vista לעבודה), כך אני לא צריך שום סיבוכים עם bootmanager. לא יכול לחכות לנסות אותו בכל זאת
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| אני הולך לשים את זה כדי להיות על המחשב הראשי שלי הערב. החלטתי גם אני עשוי ללכת עד הסוף, לא נמצאו כל באגים עם RC עדיין לא כל כך הבנתי למה.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
לא. אבל כל טוב!
__________________ "מדוע הם [PS3 סלים] מקל עם הנחיתה של עב"מ להסתכל על מלבן" --- Nilay פאטל; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
__________________ חבר גאה בהקדם האפשרי & להתאחד |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| מיקרוסופט ההודעות של Windows 7 ו-Windows Server 2008 R2 | philthomas | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 23 יולי 2009 01:54 |
| רשמית: ג 'יי של Top10 3DMark01/06 benchmark ציוני | SocialWarfare | כללי חומרה צ 'אט | 293 | 3rd יולי 2009 06:00 |
| Service Pack 2 עבור Windows Server 2008 ו-Windows Vista | Bubba | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -27 במאי 2009 08:22 |
| זה רשמי: HD-DVD מת, את הפורמט המלחמה כעת מעל | Hybr! ד | כוננים & נשלפת | 4 | 7 אפריל 2008 09:43 |
| רשמית: ג 'יי של 3DMark01/06/Overall benchmark תוצאות | SocialWarfare | כללי חומרה צ 'אט | 0 | 24 אוגוסט 2007 10:50 |
| שרשרת כלים | |
| |