![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont think tai buvo kolkas nėra, bet čia yra oficialus puslapis parsisiųsti:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Got it vakar bandė setup 4.870 ir 8.800 ir gavo kelis BSODs (kino) So much for being galės naudotis už 8.800 PhysX lol
www.Trade4Free.ie Realus pavojus yra ne tai, kad kompiuteriai bus pradėti galvoti, kaip vyrai, bet kad žmonės pradės galvoti, kaip kompiuteriai. Kai nėra pasirinkimo, tai gali būti ne pasirinkimas! ![]() Mano sistema: Kai kurie kiti lover!
|
|
| |||
| |||
| Apgailestaujame, kad m8y ...... Aš tiesiog mesti x64 versija mano Lappy ir ji išvyko gerai .... rasti kiekvienas vairuotojas ir padarė taip, kaip jis sakė skardos. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downlaoded x64 versija paskutinę naktį, tikėdamiesi, kad ją įdiegti kartu su mano dabartinis Vista sistemos dvigubos įkrovos vėliau
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiekvienas įdėti šią EeePC? Galiu klijuoti jį kažkas vėliau, arba net ant mano pagrindinio kompiuterio, turiu atsargines, todėl gali lengvai grįžti į XP, gali taip pat gauti su laiku, tai RC kopiją lėšų turi būti labai gerai.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Įdiegta be jokių problemų. AVG pat įdiegta šiuo metu (ne apie beta versija). Viską gerai atrodo.
|
| |||
| |||
| Dėl 5th, havn't įrengti dar nors x64 paimti, nes I'm waiting for Vista pirmoji dalis (nauja statyba, reikia naują DVD diską "Vista" darbą), kad man nebus jokių su bootmanager komplikacijų. Can't wait to try it out, nors
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| I'm going to reikia išleisti į mano pagrindinis kompiuterio vakarą. Nusprendė, aš taip pat eiti iki galo, o ne rasti bet su RC klaidos dar tiek raštuotas, kodėl ne.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
Nope. Bet visi geriausi!
__________________ "Kodėl jie [PS3 Slim] Stick su NSO nusileidimo ant stačiakampio ieškoti" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citata:
__________________ Didžiuotis narys ASAP & UNITE |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| "Microsoft" išleidžia "Windows 7 bei Windows Server 2008 R2 | philthomas | Windows "operacinės sistemos | 0 | 23 liepa 2009 01:54 |
| Official: CJ's Top10 3DMark01/06 etalonas Natos | SocialWarfare | General Hardware Chat | 293 | 3 liepa 2009 06:00 |
| Service Pack 2 Windows Server 2008 ir Windows Vista | Bubba | Windows "operacinės sistemos | 4 | Gegužė 27, 2009 08:22 |
| It's official: HD-DVD yra negyvų, formatas karas baigėsi | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 balandis 2008 09:43 |
| Official: CJ's 3DMark01/06/Overall etalonas rezultatai | SocialWarfare | General Hardware Chat | 0 | Rugpjūtis 24, 2007 10:50 |
| Temos įrankiai | |
| |