![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont myslíte, že to bol vyslaný, ale tady je oficiálny download stránky:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mám to včera pokúsil nastaviť 4870 a 8800 a získal viac BSODs (trochu) Toľko k tomu, aby mohli používať 8800 pre PhysX lol
www.Trade4Free.ie Skutočné riziko nie je v tom, že počítače začnú premýšľať ako muži, ale muži začnú premýšľať ako počítačov. Ak neexistuje žiadna možnosť, nemožno voľba! ![]() Môj systém: Niektoré ďalšie milenku!
|
|
| |||
| |||
| Ľúto, že m8y ...... Len som hodil na x64 verziu na môj Lappy a išiel dobre .... nájdených každý vodič, a to presne tak, ako sa uviedol na plech. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downlaoded na x64 verziu včera, a dúfajú, že ju nainštalovať vedľa môjho súčasného systému Vista na duální boot neskôr
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Každý, kto si tohle na EeePC? Bych mohl nalepit ju na niečo neskôr, alebo dokonca na môj hlavný počítač, tak jsem zálohy môžete ľahko vrátiť na XP, možno aj získať s dobou, to RC kópie má byť docela dobré.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Nainštaluje bez problémov. AVG inštalovaný aj tento čas (nebolo o beta verziu). Všetci vo všetkých vyzerá dobre.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Stiahnuté x64 na 5., havn't inštalovaný ešte keď, ako som čakala na prvú Vista (nové stavby, potrebujeme nové DVD pre priehľad do práce), takže nebudem mať žiadne komplikácie s bootmanager. Nemožno čakať, že ho vyskúša aj keď
|
| |||
| |||
| Jedu na uvedenie na mojom hlavnom PC večer. Rozhodol som mohol ísť aj celej ošípanú, nezistila žiadne chyby s RC Zatiaľ tak prišiel, prečo nie.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citácia:
Nie. Ale všetko najlepšie!
__________________ "Prečo [PS3 Slim] držať sa pristátie UFO na obdĺžnik pohľad" --- Nilay Patel; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Citácia:
__________________ Hrdý člen ASAP & UNITE |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Úniky Microsoft Windows 7 a Windows Server 2008 R2 | philthomas | Operačné systémy Windows | 0 | 23. júla 2009 01:54 |
| Úradnom: CJ v Top10 3DMark01/06 benchmark Skóre | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 293 | 3. júla 2009 06:00 |
| Service Pack 2 pre Windows Server 2008 a Windows Vista | Bubba | Operačné systémy Windows | 4 | 27. mája 2009 08:22 |
| Je to oficiálne: HD DVD je mŕtve, formát vojna je teraz viac ako | Hybr! D | Drives & Removable Media | 4 | 7 apríla 2008 09:43 |
| Úradnom: CJ to 3DMark01/06/Overall mierka výsledkov | SocialWarfare | Všeobecné Hardware Chat | 0 | 24. august 2007 10:50 |
| Thread Tools | |
| |