![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont bu henüz gönderilmemiş, ancak burada resmi download sayfası olduğunu düşünüyorum:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dün, Got it tertibat a 4.870 a 8.800 ile çalıştı ve birden fazla BSODs (kinda got) Öylesine çok için fiziksel lol için 8.800 kullanabilirsiniz olmak
www.Trade4Free.ie Gerçek tehlike bilgisayarlar erkek gibi düşünün, ama başlayacak bu adamlar bilgisayar gibi düşünmeye başlayacağız değildir. Where there is no option, hiçbir seçim olabilir! ![]() Benim Sistemi: Başka bir sevgili!
|
|
| |||
| |||
| Bu m8y ...... duymak için üzgünüm Ben sadece Lappy Doğum x64 sürümü attı ve .... iyi gitti Bulunan her sürücünün yaptım ve aynen teneke söyledi. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dün gece, bir çift çizme benim şimdiki manzara sistem ile birlikte daha sonra kurmak umuduyla x64 sürümü Downlaoded
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Herkes bir EeePC bu koydu? Bir şey daha sonra, ya da benim ana bilgisayar bile, ben yedekleri var kolayca geri XP gidebilirsiniz yanı kere ile almak olabilir, bu RC kopyalamak içindir oldukça iyi bunu sopa olabilir.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Sorun ile yüklenir. AVG de (beta sürümüne) değildi bu sefer yüklü. Sonuç olarak iyi görünüyor.
|
| |||
| |||
| İndirilen x64 5th, ancak henüz yüklü havn't üzerinde, ben bekliyorum Vista (yeni çalışması için uzak manzara için yeni bir DVD sürücüsü gerekir) ki ben bootmanager herhangi bir komplikasyon olmayacak inşa ilk. Gerçi denemek için sabırsızlanıyorum |
|
| |||
| |||
| Ben ana bilgisayar gece koyarak için gidiyorum. Ben de değil, değil RC ile herhangi bir hata yok çok düşündüm neden bulunan tüm domuz gidebilir karar verdi.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Hayır. Ama en iyi! |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
__________________ Gururlu üye ASAP & Unite |