![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Dont думаю, що це була розміщена ще немає, але тут є офіційній сторінці завантаження:
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Зрозумів вчора намагалися встановити з 4870 і 8800 отримали кілька BSODs (цікава) Так само і мати можливість використовувати для 8800 LOL PhysX
www.Trade4Free.ie Реальна небезпека полягає не тому, що комп'ютери почнуть думати як чоловіки, але люди почнуть думати, як комп'ютери. Там, де немає іншого вибору, не може бути ніякого вибору! ![]() Моя система: Деякі інші коханця!
|
|
| |||
| |||
| Шкода, що m8y ...... Я просто кинув 64-розрядної версії на моєму Lappy і він пішов на добре .... Знайдено кожного водія і зробили так, як він сказав на олово. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Downlaoded 64-розрядної версії минулої ночі, сподіваючись встановити його разом з моїм нинішня система Vista на подвійного завантаження пізніше
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Будь-яке поставити це на EeePC? Я міг би це палиця на чем-то пізніше, або навіть на основному комп'ютері, я резервні копії, так легко повернутися назад на XP, може також отримати в ногу з часом, призначена ця копія RC бути дуже гарним.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Встановлена без проблем. AVG також встановлений на цей раз (не на бета-версія). В цілому виглядає добре.
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Звантажені x64 на 5-му, встановлений ще Havn't хоча, як я чекаю першого Vista (новий збудувати, потрібен новий DVD привід для Vista на роботу), так що в мене не буде будь-яких ускладнень з BootManager. Не можу чекати, щоб спробувати його хоча
|
| |||
| |||
| Я збираюся бути поклавши його на сьогодні основним комп'ютером. Вирішив, що я можу, а йти до кінця, не виявили помилки з РС поки такі фігурні, чому ні.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Ні. Але все найкраще!
__________________ "Чому вони [PS3 Slim] палицю з посадки НЛО у формі прямокутника на погляд" --- Nilay Патель; Engadget Ep. 160 |
|
| |||
| |||
| Цитата:
__________________ Повноправним членом ASAP & ОБ'ЄДНАНИХ |