![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Windows няма да се промени чрез Центъра за сигурност, или директно от сайта. Той продължава да се върна с грешка номер: 0x80072EFF. Той няма да споделите с мен в миналото, за да началната страница или правя нещо друго. Когато търсите информация за грешка, че не мога да го намерите или съм липсващите него. Въпреки това, след като получа тези актуализации не искам SP3 или IE 8, тъй като проблемите, причинени на първо място. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| А Google казва, това е грешка на сървъра си цел и да се изчака, за да бъде фиксиран.
| |||
| |||
| Благодаря ви много за проверка на това. Аз ще се опитам отново по-късно и да актуализира тази публикация. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Когато моят компютър прави автоматична актуализация, тя винаги ... | broonie | Офис Suites & Приложения | 1 | 21 ноември 2008 14:39 |
| Windows актуализации | quincysw | Windows операционни системи | 7 | 20 Октомври, 2008 12:56 |
| Проблем след инсталиране на Windows Update автоматично | taffyjenks | Windows операционни системи | 5 | 27 Авг 2008 10:45 |
| Проблем с изтегляне и инсталиране на автоматични актуализации на XP | VijayPal | Windows операционни системи | 3 | 5-и парламентарен Юни 2008 10:15 |
| Автоматични актуализации! | craiig | Windows операционни системи | 2 | 27 април 2008 11:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |