menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Ok skoro tam: Teď už nemůže dostat Windows provést Automatické aktualizace?

Reply

Thread Nástroje
Old 3. června 2009, 08:47
Nový člen skupiny

Default Ok skoro tam: Teď už nemůže dostat Windows provést Automatické aktualizace?

Windows nebudou dostávat aktualizace přes bezpečnostní centrum nebo přímo z webu. Je pořád vrací s chybou číslo: 0x80072EFF. To nebude dejte mi minulosti homepage nebo dělat cokoliv jiného. Když jsem se podívat na informace o této chybě nemůžu najít, nebo jsem jí chybí.

Nicméně, pokud mám ty aktualizace Nechci SP3 nebo IE 8, které způsobily problémy na prvním místě.
Old 3. června 2009, 08:57
Administrátor Skupina

Default Ok skoro tam: Teď už nemůže dostat Windows provést Automatické aktualizace?

Google říká, toto je chyba serveru jejich konec, a čekat na to, aby byl opraven.

Můj systém: Hybr! D

Processor (s):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Základní deska:
HP nForce 560
Paměť RAM:
2GB DDR2 PC2-5300
Grafické karty (s):
Nvidia 7150M Palubní integrované
Zvuková karta:
5.1 Palubní integrované
Pevný disk (y):
250gigabajt 5400ot./min SATA300
Optická mechanika (s):
18x CD / DVDRW DL-ATA
Case / PSU:
Sklad HP
Chlazení:
Sklad HP
Síť / Internet:
10/100 Nic / 10MB Panny Cable
Monitor (s):
17 "WXGA + HD BrightView širokoúhlý
Operační systém (y):
Windows 7 Ultimate 32Bit
Old 3. června 2009, 09:07
Nový člen skupiny

Citace:
Původně Poslal Hybr! D View Post
Google říká, toto je chyba serveru jejich konec, a čekat na to, aby byl opraven.
Díky moc za kontrolu to. Budu se zkuste to později znovu a tuto funkci aktualizovat.
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Když můj počítač dělá automatické aktualizace, vždy je ... broonie Office & Aplikace 1 21. listopadu 2008 14:39
Aktualizace systému Windows quincysw Operační systémy Windows 7 20. října 2008 12:56
Problém, protože instalace automatických aktualizací systému Windows taffyjenks Operační systémy Windows 5 27. Srpen 2008 10:45
Problém s stahování a instalaci automatických aktualizací v XP VijayPal Operační systémy Windows 3 5. června 2008 10:15
Automatické aktualizace! craiig Operační systémy Windows 2 27. dubna 2008 11:00
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.