![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| A Windows nem lesznek a frissítések révén a biztonsági központ vagy közvetlenül a helyén. Állandóan jön vissza a hiba száma: 0x80072EFF. Nem fog Hadd elmúlt honlapján, vagy bármi más. Amikor látod az info, hogy hibát nem találok, vagy vagyok, nem sikerül. Azt követően azonban, hogy én ezeket a frissítéseket nem akarok SP3 vagy IE 8, mivel azok okozták a problémát az első helyen. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| A Google azt mondja, ez egy szerver hiba, hogy vége, és várni, hogy rögzíteni kell.
| |||
| |||
| Köszönöm szépen, hogy ellenőrizze ki. I will try again later és frissítés ezen a poszton. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Amikor a PC is csinál az automatikus frissítéseket, mindig ... | broonie | Office & Applications | 1 | 21. november 2008 14:39 |
| Windows-frissítések | quincysw | A Windows operációs rendszerek | 7 | 20. október 2008 12:56 |
| Probléma, mivel a Windows Update automatikus telepítése | taffyjenks | A Windows operációs rendszerek | 5 | 27. augusztus 2008 10:45 |
| Probléma a letöltése és telepítése automatikus frissítések XP | VijayPal | A Windows operációs rendszerek | 3 | 5. jún 2008 10:15 |
| Az automatikus frissítések! | craiig | A Windows operációs rendszerek | 2 | 27. április 2008 11:00 |
| Téma eszközök | |
| |