![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Windows negali gauti naujienas per Security Center, arba tiesiogiai iš svetainės. It keeps coming back, klaidos numeris: 0x80072EFF. It won't let me get paskutinius puslapio ar ką nors kita. Kai aš ieškoti informacijos apie šią klaidą aš negaliu rasti jo, ar turiu jį trūksta. Tačiau, kai tik gausiu tuos atnaujinimus Nenoriu SP3 arba IE 8, nes jie sukelia visų pirma problemų. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Google "sako, kad tai yra klaida serverio jų pabaigos, ir laukti, kol jis bus nustatytas.
| |||
| |||
| Labai ačiū už tikrinimą, kad out. Aš pabandyti vėliau ir atnaujinti šį pranešimą. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Kai mano PC daro automatinius atnaujinimus, visada ... | broonie | Office Suites & Applications | 1 | Lapkritis 21, 2008 14:39 |
| Windows naujinimus | quincysw | Windows "operacinės sistemos | 7 | 20 spalis 2008 12:56 |
| Problema įdiegus automatinė "Windows Update" | taffyjenks | Windows "operacinės sistemos | 5 | Rugpjūtis 27, 2008 10:45 |
| Problema su parsisiųsti ir įdiegti automatiškai atnaujina XP | VijayPal | Windows "operacinės sistemos | 3 | 5 birželis 2008 10:15 |
| Automatinė atnaujinimų! | craiig | Windows "operacinės sistemos | 2 | Balandis 27, 2008 11:00 |
| Temos įrankiai | |
| |