менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Добре Майже Там: Зараз я не можу отримати Windows для виконання автоматичного оновлення?

Reply

Різьба Інструменти
Old 3 червня 2009, 08:47
Нові члени групи

Default Добре Майже Там: Зараз я не можу отримати Windows для виконання автоматичного оновлення?

Windows не отримають оновлень через центр безпеки або прямо з сайту. Він постійно повертається з помилкою номер: 0x80072eff. Вона не дозволить мені пройти на головній сторінці або робити що-небудь ще. Коли я шукаю відомості про цю помилку я не можу знайти його чи ні деяких його.

Однак, як тільки я отримаю ці оновлення не хочу SP3 та IE 8, як вони викликали проблеми в першу чергу.
Old 3 червня 2009, 08:57
Адміністратор групи

Default Добре Майже Там: Зараз я не можу отримати Windows для виконання автоматичного оновлення?

Google каже, що це помилка сервера свій кінець, і чекати на нього не встановлені.

Моя система: Hybr! D

Процесор (и):
AMD Turion 64 X2 TL-64 2.2GHz
Материнська плата:
HP NForce 560
ОЗУ:
2GB DDR2 PC2-5300
Графічна карта (и):
Nvidia 7150M Бортові Комплексна
Звукова карта:
5.1 Бортові Комплексна
Жорсткий диск (и):
250GB 5400RPM SATA300
Оптичний привід (и):
18x CD / DVDRW-DL ATA
Діло / PSU:
Фондовий HP
Охолодження:
Фондовий HP
Мережі / Інтернет:
10/100 NIC / 10 Мб Віргінські Кабельні
Монітор (и):
17 "WXGA + HD BrightView Widescreen
Операційна система (и):
Windows 7 Ultimate 32bit
Old 3 червня 2009, 09:07
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Hybr! D View Post
Google каже, що це помилка сервера свій кінець, і чекати на нього не встановлені.
Спасибо большое за перевірку це. Я постараюся пізніше і оновлювати цю посаду.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Коли мій комп'ютер робить автоматичних оновлень, він завжди ... broonie Office Suites & Застосування 1 21 листопада 2008 14:39
Оновлення Windows quincysw Операційні системи Windows 7 20 жовтня 2008 12:56
Проблеми з встановленням автоматичних оновлень Windows taffyjenks Операційні системи Windows 5 27 серпня 2008 10:45
Проблеми із завантаженням та установкою автоматичних оновлень на XP VijayPal Операційні системи Windows 3 5 червня 2008 10:15
Автоматичні оновлення! craiig Операційні системи Windows 2 27 квітня 2008 11:00
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.