по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Стари HDD XP нов лаптоп Vista. Помощ моля!

Reply

Нишка Инструменти
Old 22 май 2009 г., 15:02
Новите държави Група

Default Стари HDD XP нов лаптоп Vista. Помощ моля!

Здравейте момчета,

Im нови за този форум, прочетох много мнения относно проблема, но аз имам арго фигура, за да реши проблема.

Миналата седмица моя Hp Pavilion DV2000 лаптоп разбил runnin на Windows XP.
Аз премахна Harddrive на лаптопа.

Аз вече сте купили нов лаптоп DELL XPS M1330 работи на Windows Vista.

Исках да се движи ми стари файлове към новия си лаптоп, така и купи HDD скачване станция.

Не мога достъп моя стар harddisk, но за съжаление не прехвърлят anythhing с моя нов лаптоп. Аз непрекъснато се отказва достъп съобщения.

Айв вече опитах промяна на настройките за сигурност на стария harddisk, настройката промени Im но все още не е в състояние да прехвърлят личните си файлове, за да ми нов harddisk. Аз дори не може да отворите за напр. дума документ, който е на моя стар harddisk, всичко, което ми се е отказан достъп.

Може ли някой, моля помогнете ми разрешите този: въздишка:: въздишка:: въздишка:

Благодарности.
Reply

Register
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc