Παλιά hdd XP νέο laptop VISTA. Βοήθεια παρακαλώ! Γεια σας παιδιά,
Im νέο σε αυτό το φόρουμ, διάβασα πολλές θέσεις για το πρόβλημα που έχω, αλλά επίκλισης εικόνα για να λυθεί το πρόβλημα.
Την περασμένη εβδομάδα μου φορητό υπολογιστή HP Pavilion DV2000 τράκαρε runnin για τα Windows XP.
Θα αφαιρεθεί από τον Σκληρό Δίσκο του φορητού υπολογιστή.
Έχω τώρα αγόρασα ένα νέο laptop DELL XPS M1330 που λειτουργούν με Windows Vista.
Ήθελα να μετακινήσετε αρχεία στο παλιό μου το νέο μου laptop έτσι αγόρασα ένα HDD docking station.
Θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε παλιό μου σκληρό δίσκο, αλλά δυστυχώς δεν μπορεί να μεταβιβάσει anythhing σε νέο φορητό υπολογιστή μου. Θα έχετε πρόσβαση σε συνεχή άρνηση μηνύματα.
IVe ήδη προσπαθήσει αλλάζοντας τις ρυθμίσεις ασφαλείας του παλαιού harddisk, η ρύθμιση αλλαγές im αλλά ακόμα δεν είναι σε θέση να μεταφέρει τα προσωπικά μου αρχεία σε νέο σκληρό δίσκο μου. I ακόμη και δεν μπορεί να ανοίξει για παράδειγμα. μια λέξη η οποία είναι σχετικά με τον παλιό μου σκληρό δίσκο, όλα είναι να πάρω την άρνηση πρόσβασης.
Μπορεί κάποιος παρακαλώ να με βοηθήσει επιλύσει αυτό: αναστεναγμό:: αναστεναγμό:: αναστενάζω:
Ευχαριστώ. |