kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Régi HDD XP új laptop Vista. Segíts kérlek!

Reply

Téma eszközök
Old Május 22 2009, 15:02
Új tag Csoport

Default Régi HDD XP új laptop Vista. Segíts kérlek!

Hello guys,

Im új ezen a fórumon, olvastam sok hozzászólás található a probléma van, de vidám figura, hogy a probléma megoldódott.

A múlt héten én Hp pavilon DV2000 laptop lezuhant futni a Windows XP.
Én törölte a merevlemez a laptop.

Én most vettem egy új laptopot DELL XPS M1330 futó Windows Vista rendszert.

Azt akartam, hogy a régi fájlokat, hogy az új laptop Szóval vettem egy HDD-dokkoló állomás.

Nem érhetem el a régi merevlemez, de sajnos, nem ruházhatja át anythhing hogy az új laptop. Én folyamatosan hozzáférést megtagadták üzeneteket.

Ive próbált már változtatni a biztonsági beállításokat a régi merevlemez, a beállítás megváltozik, de még mindig nem képes im át a személyes fájlokat, hogy az új merevlemez. Azt még nem lehet megnyitni pl. egy Word dokumentumot, amely a régi merevlemez, annyit kap a hozzáférés megtagadva.

Tud valaki kérem, segítsen nekem megoldani ezt: sóhaj:: sóhaj:: sóhaj:

Köszönöm.
Reply

Register
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.