![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hello guys,
Im új ezen a fórumon, olvastam sok hozzászólás található a probléma van, de vidám figura, hogy a probléma megoldódott. A múlt héten én Hp pavilon DV2000 laptop lezuhant futni a Windows XP. Én törölte a merevlemez a laptop. Én most vettem egy új laptopot DELL XPS M1330 futó Windows Vista rendszert. Azt akartam, hogy a régi fájlokat, hogy az új laptop Szóval vettem egy HDD-dokkoló állomás. Nem érhetem el a régi merevlemez, de sajnos, nem ruházhatja át anythhing hogy az új laptop. Én folyamatosan hozzáférést megtagadták üzeneteket. Ive próbált már változtatni a biztonsági beállításokat a régi merevlemez, a beállítás megváltozik, de még mindig nem képes im át a személyes fájlokat, hogy az új merevlemez. Azt még nem lehet megnyitni pl. egy Word dokumentumot, amely a régi merevlemez, annyit kap a hozzáférés megtagadva. Tud valaki kérem, segítsen nekem megoldani ezt: sóhaj:: sóhaj:: sóhaj: Köszönöm. |