![]() |
|
| |||
| |||
| שלום חבר 'ה, Im חדש בפורום, קראתי הרבה הודעות על הבעיה אבל יש לי דמות לשפע להגיע לפתרון הבעיה. בשבוע שעבר את ביתן Hp DV2000 הנייד runnin קרס ב-Windows XP. אני מוסרת את Harddrive מן המחשב הנישא. אני כבר עכשיו קנה חדשה נייד DELL XPS M1330 להופיע ב-Windows Vista. אני רוצה להעביר את הקבצים הישנים שלי החדש הנייד כך קניתי HDD לתחנת העגינה. אני יכול לגשת harddisk הישן שלי, אבל למרבה הצער ההעברה לא anythhing הנייד החדש שלי. אני ממשיכים לקבל גישה נדחתה הודעות. Ive כבר ניסיתי לשנות את הגדרות האבטחה של הישן harddisk, ההגדרה IM שינויים אבל עדיין לא מצליח להעביר את הקבצים האישיים שלי החדש harddisk. אני אפילו לא יכול לפתוח עבור לדוגמה. מילה על מסמך שבו הוא harddisk הישן שלי, אני מקבל את כל הגישה היא נדחתה. מישהו יכול בבקשה לעזור לי לפתור את זה: אנחה:: אנחה:: אנחה: תודה. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| How Do I החלף Vista עם XP על הנייד שלי | Delaine | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 6 נובמבר 2009 16:39 |
| Vista Laptop רם הקצאת | tatty1985 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 21st מאי 2009 14:25 |
| Laptop Vista / XP השאלה | leland16 | מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs | 7 | 21st אפריל 2008 08:04 |
| הפעלת הן Vista & XP ב 1 Laptop | nslattery1974 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | -17 נובמבר 2007 18:18 |
| Acer מחשב נייד עם Vista -> XP | jgott | מערכות ההפעלה Windows | 7 | 20 ספטמבר 2007 04:56 |
| שרשרת כלים | |
| |