![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć chłopaki, Im nowe forum, czytałem wiele postów na temat tego problemu, ale mam cant rysunek, aby ten problem rozwiązać. Ostatni tydzień mojego laptopa HP Pavilion DV2000 Runnin awarii w systemie Windows XP. I usunięte z dysków twardych w laptopach. I've teraz kupił nowy laptop DELL XPS M1330 uruchomione w systemie Windows Vista. Chciałem przenieść moje stare pliki do mojego nowego laptopa, więc kupiłem HDD stacji dokującej. I może uzyskać dostęp do swojego starego dysku twardego, ale niestety transfer anythhing do mojego nowego laptopa. I ciągły dostęp zaprzeczył wiadomości. Ive już zmienia ustawienia zabezpieczeń starego dysku twardego, ustawienie zmienia się, lecz wciąż nie mógł im do przekazania moich danych osobowych plików do mojego nowego dysku. I nawet nie można otworzyć np.. słowo dokument, który jest na moim starym dysku, wszystko ja dostać jest odmowa dostępu. Czy ktoś proszę mi pomóc rozwiązać ten problem: sigh: sigh: sigh: Dzięki. |