![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut baieti, Im nou în acest forum, am citit o multime de posturi despre problema am, dar cant cifra de a obtine o problemă rezolvată. Săptămâna trecută mi Hp Pavilion DV2000 laptop prăbuşit runnin pe Windows XP. Am scos Harddrive de la laptop. Acum le-am cumpărat un nou laptop DELL XPS M1330 care ruleaza pe Windows Vista. Am vrut să-mi muta fişierele vechi pentru noul meu laptop asa ca am cumparat un HDD de andocare staţie. Nu pot accesa vechiul meu hard disc-ului, dar, din păcate, nu se vor transfera anythhing la noul meu laptop. Am continuu obţine acces refuzat mesaje. Ive încercat deja schimba setările de securitate de pe hard disc vechi, stabilirea modificări de chat, dar încă nu putea transfera fişierele mele personale pentru a-mi noul disc. Eu chiar nu se poate deschide, de exemplu. un document Word, care este pe vechiul meu hard disc, toate i se obţine acces refuzat. Pot să vă rog pe cineva să mă ajute la rezolvarea acestei: suspina:: suspina:: suspina: Mulţumesc. |