![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj kluci, Im nové na tomto fóre, čítal som veľa miest o probléme jsem ale prevýšenia obrázok sa tento problém vyriešiť. Minulý týždeň sa môj notebook Hp pavilón DV2000 pokazených Runnin na Windows XP. I odstránené disku z notebooku. Já si teraz kúpil nový notebook DELL XPS M1330 beží na systéme Windows Vista. Chcel som, aby moje staré súbory presunúť na môj nový notebook, tak jsem koupil HDD dokovacej stanice. Môžem dostať do svojho starého disku, ale bohužiaľ nie anythhing prevodom na môj nový laptop. I neustále získať prístup odmietnutý správ. Ive už pokúsil zmeniť nastavenie zabezpečenia zo starého disku, nastavení, zmeny, ale im stále nie je schopná previesť svoje osobné súbory, aby môj nový harddisk. Dokonca som nemôže otvoriť napríklad. dokument vo Worde, ktorý je na môj starý harddisk, všetky mám je prístup odmietnutý. Môže niekto, prosím, pomôžte mi vyriešiť tento: povzdych:: povzdych:: povzdych: Vďaka. |