мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Стари нови лаптоп ХДД КСП Виста. Помозите молим вас!

Reply

Тхреад Тоолс
Old 22 сви 2009, 15:02
Нови члан групе

Default Стари нови лаптоп ХДД КСП Виста. Помозите молим вас!

Поздрав момци,

Им нови у овом форуму, читао сам много постова о проблему имам али лицемјерје добити фигура је проблем решен.

Прошли викенд мој лаптоп ХП павиљон ДВ2000 пала руннин на Уиндоус КСП.
Сам уклонио харддриве од лаптоп.

Сад сам купио нови лаптоп Делл КСПС М1330 трчање на Уиндоус Виста.

ЈА оскудица за покрет картотека на мој стари мој нови лаптоп па сам купио ХДД доцкинг станице.

Ја могу приступ мој стари хард диск, али нажалост не анытххинг пренети на мој нови лаптоп. Ја се стално аццесс дениед поруке.

Иве већ покушао мења безбедносне поставке на стари хард диск, постављање промене али им још увек није у могућности пренети мој лични картотека на мој нови хард диск. Ја чак не може отворити за нпр. реч о документу који је мој стари хард диск, сви ја добити је аццесс дениед.

Може нетко угодити помоћ мене решити овај: уздах:: уздах:: уздах:

Хвала.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Како да Виста замени КСП на мој лаптоп Делаине Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 6. новембар 2009 16:39
Виста Лаптоп Рам Расподјела татты1985 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 7 21 мај 2009 14:25
Лаптоп Виста / КСП питање леланд16 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 7 21 април 2008 08:04
Покретање оба Виста и КСП 1. Лаптоп нслаттеры1974 Уиндоус Оператинг Сыстемс 4 17 новембар 2007 18:18
Ацер лаптоп са видик -> КСП јготт Уиндоус Оператинг Сыстемс 7 20. сеп 2007 04:56
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц