менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Стара HDD XP новий ноутбук VISTA. HELP PLEASE!

Reply

Різьба Інструменти
Old 22 травня 2009, 15:02
Нові члени групи

Default Стара HDD XP новий ноутбук VISTA. HELP PLEASE!

Привіт хлопці,

Їм новий на цьому форумі, я читала багато повідомлень про цю проблему, але я нахиляє фігурою, щоб взяти проблему вирішити.

Минулого тижня моя HP Pavilion dv2000 Ноутбук розбився Runnin на Windows XP.
Я видалив жорстким диском від ноутбука.

Зараз я купив новий ноутбук Dell XPS M1330 працює на Windows Vista.

Я хотів перейти мої старі файли на моєму новому ноутбуку тому я купив HDD станцію стикування.

Я можу увійти в свій старий жорсткий диск, але, на жаль, передача anythhing до моїх новим ноутбуком. Я постійно отримувати доступ заперечували повідомлення.

Ів вже намагався змінити установки безпеки зі старого жорсткого диска, настройка змін, але їм ще не в змозі передати мої особисті файли на новий жорсткий диск. Я навіть не можу відкрити, наприклад, для. Документ Word, який знаходиться на мій старий жорсткий диск, все це я отримую доступ заборонений.

Може хтось будь ласка, допоможіть мені вирішити цю: зітхнувши:: зітхнувши:: зітхнувши:

Спасибо.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Як замінити Vista з XP на моєму ноутбуці Легка плательні тканина Операційні системи Windows 4 6 листопада 2009 16:39
Vista ноутбук Рам Розподіл tatty1985 Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 21 травня 2009 14:25
Ноутбук Vista / XP питання leland16 Ноутбуки, КПК & Mobiles 7 21 квітня 2008 08:04
Одночасне використання Vista & XP на 1 ноутбук nslattery1974 Операційні системи Windows 4 17 листопада 2007 18:18
Acer ноутбук з Vista -> XP jgott Операційні системи Windows 7 20 вересня 2007 04:56
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.