по-малко капитал

Magazine
Go Back   Компютърна сок > Компютърен софтуер > Windows операционни системи

Register

Стара тетрадка и XP - PCMCIA слот не се разпознава

Reply

Нишка Инструменти
Old 24-ти март 2009 година, 16:56
Новите държави Група

Default Стара тетрадка и XP - PCMCIA слот не се разпознава

Здравейте всички,
Имам стар ЗПО 400mhz тетрадка, които работят добре с 98, но имам копие на XP съблякоха и го инсталира. Бележник тече много бързо само с един малък проблем, моят PCMCIA слот не е recognized.I са заредени всички водачи да мисля of.The devive мениджър имаше някои! но loadeing варира шофьори Имам елиминира всички но флопи!. Но Device Manager не показва PCMCIA port.This порт работи добре с 98 и 2000 година.
но с XP не късмет някаква идея как може да получите XP За да видите това port.Thanks
Old 24-ти март 2009 година, 21:32
Новите държави Група

Default Стара тетрадка и XP - PCMCIA слот не се разпознава

Може би има вероятност, че устройството не е съвместимо с XP.

Бих провери Хардуер Съвместимост Списък, или HCL, от "Майкрософт" на интернет страницата за да видите дали вашата PMCIA слота е съвместим с XP.

Какви записи се показват в Device Manager?
Reply

Register

Маркери

Подобни Конци
Нишка Нишка Начално Форум Отговори Последно мнение
PCMCIA Лаптоп Безжичен адаптер? cwilson36 Лаптопи, Mobiles & текст 1 29 май 2009 г. 12:49
DDR 400 в слота на DDR333? spidermonkey Процесори, дънни платки & RAM 7 30ти септември 2008 09:35
PCMCIA WiFi безжична LAN карта съвети jacktro Лаптопи, Mobiles & текст 1 11 Jan 2008 07:02
MMC / SD слот не четене NismoTyler Windows операционни системи 5 6 януари 2008 16:39
Не AGP слот VJH Процесори, дънни платки & RAM 12 7 Декември 2007 19:00
Нишка Инструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Компютърни сок.

Осъществено от vBulletin ® Copyright © 2000 - 2009 Jelsoft предприятия ООД SEO от vBSEO © 2009, Crawlability, Inc