![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте всички, Имам стар ЗПО 400mhz тетрадка, които работят добре с 98, но имам копие на XP съблякоха и го инсталира. Бележник тече много бързо само с един малък проблем, моят PCMCIA слот не е recognized.I са заредени всички водачи да мисля of.The devive мениджър имаше някои! но loadeing варира шофьори Имам елиминира всички но флопи!. Но Device Manager не показва PCMCIA port.This порт работи добре с 98 и 2000 година. но с XP не късмет някаква идея как може да получите XP За да видите това port.Thanks |
|
| |||
| |||
| Може би има вероятност, че устройството не е съвместимо с XP. Бих провери Хардуер Съвместимост Списък, или HCL, от "Майкрософт" на интернет страницата за да видите дали вашата PMCIA слота е съвместим с XP. Какви записи се показват в Device Manager? |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| PCMCIA Лаптоп Безжичен адаптер? | cwilson36 | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 29 май 2009 г. 12:49 |
| DDR 400 в слота на DDR333? | spidermonkey | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 30ти септември 2008 09:35 |
| PCMCIA WiFi безжична LAN карта съвети | jacktro | Лаптопи, Mobiles & текст | 1 | 11 Jan 2008 07:02 |
| MMC / SD слот не четене | NismoTyler | Windows операционни системи | 5 | 6 януари 2008 16:39 |
| Не AGP слот | VJH | Процесори, дънни платки & RAM | 12 | 7 Декември 2007 19:00 |
| Нишка Инструменти | |
| |