menší majetkové -

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operační systémy Windows

Register

Staré Notebook a XP - PCMCIA slot není rozpoznán

Reply

Thread Nástroje
Old 24 března 2009, 16:56
Nový člen skupiny

Default Staré Notebook a XP - PCMCIA slot není rozpoznán

Ahoj všichni,
Mám starý PII 400MHz notebook, který funguje s 98, ale mám kopii xp ocesaný a instalovány to. Notebook běží velmi rychle se pouze jeden malý problém, můj PCMCIA slot není recognized.I se nahraje všechny ovladače jsem mohl myslet of.The devive manažer nějaké! ale liší loadeing ovladače jsem odstraněny všechny ale disketu!. Ale správce zařízení nevykazuje pcmcia port.This přístavu pracoval pokuty s 98 a 2000.
, ale s xp ne štěstí vůbec ponětí, jak mohu získat xp vidět port.Thanks
Old 24 března 2009, 21:32
Nový člen skupiny

Default Staré Notebook a XP - PCMCIA slot není rozpoznán

Existuje snad možné, že zařízení není kompatibilní s XP.

Chtěl bych prověřit Hardware Compatibility List, HCL nebo na internetových stránkách společnosti Microsoft s cílem zjistit, zda vaše PMCIA slot je kompatibilní s XP.

Jaké údaje jsou uvedeny ve Správci zařízení?
Reply

Register

Záložky

Podobná témata
Nitka Thread Začátečnickou Fórum Odpovědi Poslední příspěvek
Laptop PCMCIA Wireless Adapter? cwilson36 Notebooky, Mobily a PDA 1 29. květen 2009 12:49
DDR 400 do slotu DDR333? spidermonkey Procesory, základní desky & RAM 7 30. Září 2008 09:35
PCMCIA Wireless WiFi LAN karta poradenství jacktro Notebooky, Mobily a PDA 1 11. ledna 2008 07:02
MMC / SD slot ne čtení NismoTyler Operační systémy Windows 5 6. ledna 2008 16:39
Ne AGP slot VJH Procesory, základní desky & RAM 12 7 prosince 2007 19:00
Thread Nástroje

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.