![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj všichni, Mám starý PII 400MHz notebook, který funguje s 98, ale mám kopii xp ocesaný a instalovány to. Notebook běží velmi rychle se pouze jeden malý problém, můj PCMCIA slot není recognized.I se nahraje všechny ovladače jsem mohl myslet of.The devive manažer nějaké! ale liší loadeing ovladače jsem odstraněny všechny ale disketu!. Ale správce zařízení nevykazuje pcmcia port.This přístavu pracoval pokuty s 98 a 2000. , ale s xp ne štěstí vůbec ponětí, jak mohu získat xp vidět port.Thanks |
|
| |||
| |||
| Existuje snad možné, že zařízení není kompatibilní s XP. Chtěl bych prověřit Hardware Compatibility List, HCL nebo na internetových stránkách společnosti Microsoft s cílem zjistit, zda vaše PMCIA slot je kompatibilní s XP. Jaké údaje jsou uvedeny ve Správci zařízení? |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Laptop PCMCIA Wireless Adapter? | cwilson36 | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 29. květen 2009 12:49 |
| DDR 400 do slotu DDR333? | spidermonkey | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 30. Září 2008 09:35 |
| PCMCIA Wireless WiFi LAN karta poradenství | jacktro | Notebooky, Mobily a PDA | 1 | 11. ledna 2008 07:02 |
| MMC / SD slot ne čtení | NismoTyler | Operační systémy Windows | 5 | 6. ledna 2008 16:39 |
| Ne AGP slot | VJH | Procesory, základní desky & RAM | 12 | 7 prosince 2007 19:00 |
| Thread Nástroje | |
| |