мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Старе Нотебоок и КСП - ПЦМЦИА слот није препознат

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. март 2009, 16:56
Нови члан групе

Default Старе Нотебоок и КСП - ПЦМЦИА слот није препознат

Поздрав свима,
Имам стари ПИИ 400 преносник који раде у реду, али са 98 сам добио копију ксп пругаст доле и инсталира га. Нотебоок тече врло брзо, са само један мали проблем, мој ПЦМЦИА слот није рецогнизед.И су учитан сви возачи сам могла мислити оф.Тхе девиве менаџер имао неке! али се разликује лоадеинг дривер сам елиминирао све али флоппы!. Али уређај манагер не показује порт.Тхис пцмциа порт фино радила са 98 и 2000.
али са ксп нема среће било који идеја како ја могу добити КСП да бисте видели ове порт.Тханкс
Old 24. март 2009, 21:32
Нови члан групе

Default Старе Нотебоок и КСП - ПЦМЦИА слот није препознат

Можда постоји могућност да се уређај није компатибилан са КСП.

Ја би проверили Хардуаре Цомпатибилиты Лист, ХЦл или на? У Мицрософт уеб странице како би видели ако ваш ПМЦИА слот је компатибилан са КСП.

Које ставке приказане су у Девице Манагер?
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Лаптоп Уирелесс ПЦМЦИА адаптер? цуилсон36 Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 29 мај 2009 12:49
ДДР 400 у слот од ДДР333? спидермонкеы ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 7 30. сеп 2008 09:35
ПЦМЦИА Уирелесс ЛАН Цард УиФи савет јацктро Преносна рачунара, Мобилес и ПДА уређаји 1 11 јануар 2008 07:02
ММЦ / СД слот не читате НисмоТылер Уиндоус Оператинг Сыстемс 5 6 јануар 2008 16:39
Не АГП слот ВЈХ ЦПУ, Матичне плоче и РАМ 12 7 децембар 2007 19:00
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц