![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт всім, У мене є старий PII 400mhz ноутбук, який чудово працювати з 98, але я отримав копії XP усічену і він встановлений. Ноутбук працює дуже швидко тільки одна невелика проблема, моя PCMCIA слот recognized.I не завантажив всі водії я міг думати of.The devive менеджера були деякі! але змінюється loadeing драйверів я ліквідувати всі, крім диска!. Але диспетчер пристроїв не показує порту PCMCIA port.This працював штрафу з 98 по 2000 рік. але з XP не пощастило будь-яку ідею, як я можу отримати XP, щоб побачити цю port.Thanks |
|
| |||
| |||
| Там, може бути, імовірність того, що пристрій не сумісно з XP. Я хотів би ознайомитися зі списком сумісного устаткування, або HCl, на веб-сайті Microsoft, щоб побачити, якщо ваш PMCIA слот сумісний з XP. Що записів відображаються в Диспетчері пристроїв? |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| PCMCIA ноутбука бездротової адаптер? | cwilson36 | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 29 травня 2009 12:49 |
| DDR 400 в слот DDR333? | SpiderMonkey | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 30 вересня 2008 09:35 |
| PCMCIA Wireless WiFi LAN Card поради | jacktro | Ноутбуки, КПК & Mobiles | 1 | 11 січня 2008 07:02 |
| MMC / SD слотом не читав | NismoTyler | Операційні системи Windows | 5 | 6 січня 2008 16:39 |
| Ні слота AGP | VJH | Процесори, материнські плати RAM & | 12 | 7 грудня 2007 19:00 |
| Різьба Інструменти | |
| |