![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти Аз забелязах, дъщерите ми PC (emachines E3048, 80GB HD, 2GB RAM), че почти всички от паметта си C: шофиране е използвал! (т.е. само 1,5 GB ляво от 68 GB на разположение, остатъкът по оползотворяване шофиране). Ако отворите C: шофиране, има повече от една папка Windows - тя е трябвало да бъде reformatted два пъти поради троянски др!), Старата папки се наричат Windows.old.000, Windows.old.001 пр. е Безопасно ли да изтриете тези както предполагам те са само копия на Windows, че преди да се държат reformatting? Аз тогава си представя, че наличната памет ще се подобри? Благодарности Декан PS Това беше моя син, които са изтеглили от троянски по пътя - Али G уебсайтове са добре завързан! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Мда ... Вие трябва да можете да ги изтриете и отново пространство.
| |||
| |||
| Изчистете ги тя би трябвало да ви върна много пространство |
|
| |||
| |||
| Мисля, че е безопасно да ги изтриете. Съмнявам се, че компютърът да използва тези файлове. Те са направени така бихте могли да получите на системните настройки, които сте имали преди. |
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Поемане на Лаптоп Апарт | HistoryGirl | Лаптопи, Mobiles & текст | 2 | 17 Авг 2009 08:19 |
| Windows 7 'Хардуер запазени памет " | Coolyxxx | Windows операционни системи | 1 | 5-и парламентарен Юни 2009 23:06 |
| Помощ! Windows като завинаги да се зареди | karen45 | Windows операционни системи | 5 | 27 Jan 2008 14:01 |
| Нишка Инструменти | |
| |