![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Nazdar Všiml jsem si mé dcery PC (eMachines E3048, 80 GB HD, 2GB RAM), že prakticky všechny z její paměti na C: disku byla vyčerpána! (tj. pouze 1,5 GB vlevo z 68 GB je k dispozici, zbytek na oživení disku). Pokud si otevřete C: disk, je více než jednu složku Windows - to musela být přeformátován dvakrát kvůli trojských koní atd.!), Staré složky se nazývají Windows.old.000, Windows.old.001 atd. je bezpečné smazat tyto jak jsem předpokládat, že jsou jen kopie Windows, která je držena před zahájením přeformátováním? Já si pak, že volná paměť se zlepší? Díky Děkan PS Je to můj syn, kteří stáhli trojských na cestě - Ali G servery jsou stejně nebezpečné! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ... měli byste být schopni je odstranit a získat prostor.
| |||
| |||
| Vymazat z nich by mělo dát zpět hodně prostoru |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to je bezpečné smazat. Pochybuji, že počítač používá stále ty soubory. Byly provedeny tak, abyste mohli získat nastavení systému, které jste měli dříve. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Užívání Laptop Vedle | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 17. srpna 2009 08:19 |
| Windows 7 'Hardware vyhrazena Memory' | Coolyxxx | Operační systémy Windows | 1 | 5. červen 2009 23:06 |
| Nápověda! Windows užívat věčně na zatížení | karen45 | Operační systémy Windows | 5 | 27. ledna 2008 14:01 |
| Thread Nástroje | |
| |