manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Are Old Windows Direktorije Uzimajući sve Memory na HD?

Reply

Thread Tools
Old 6. ožujka 2009, 06:09
Donatorska Grupa

Bok

Primijetio sam moje kćeri PC (eMachines E3048, 80GB HD, 2GB RAM-a) da je praktički sve memorije na njoj C: pogon je iskorišten! (tj. samo 1,5 GB izostavljena od 68 GB dostupni, ostatak na disku za oporavak). Ako otvorite C: voziti, ima je više od jednog sustava Windows mapu - ona je morala biti reformatted dvaput zbog trojans sl.), starim mapama zovu se Windows.old.000, itd. Je Windows.old.001 on sigurno izbrisati ove što pretpostavljam da su samo kopija sustava Windows koja se drže do prije reformatting? I onda zamislite da je dostupna memorija će poboljšati?

Hvala

Dekanat

PS To je moj sin koji su preuzeli trojans putem - Ali G web stranice su dobro dodgy!
Old 6. ožujka 2009, 06:25
Donatorska Grupa

Yep ... trebali biste biti u mogućnosti da biste ih izbrisali i ponovno prostora.

My System: Početna Build

Procesor (i):
64 x 2 AMD Dual Core 5200 + 2.60GHz
Matične ploče:
Asus M2V Rev 1.
RAM memorija:
4GB (3.25gb vidljivo)
Grafička kartica (e):
NVIDIA GeForce 7300 GS
Sound Card:
5,1 Reatek On-Board
Tvrdi disk (i):
250 GB SATA & 400gb SATA
Optički pogon (e):
Pioneer 110 x 2
Case / PSU:
Stock / 550w Nečujni
Hlađenje:
Stock
Network / Internet:
10/100 NIC / 20MB Djevice Cable
Monitor (e):
Fujitsu Siemens 22 "TFT BILA
Operacijski sustav (e):
X32/Windows 7 Vista Ultimate x64
Old 6. ožujak 2009, 13:03
Novi član grupe

Očisti ih da bi trebao popuštanje te leđa puno prostora
Old 7. ožujka 2009, 17:24
Novi član grupe

Mislim da je siguran da biste ih izbrisali. Sumnjam da se računalo koristi sve te datoteke. Oni su tako da bi mogao dobiti sustav postavke koje ste imali prije.
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.