![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Bok Primijetio sam moje kćeri PC (eMachines E3048, 80GB HD, 2GB RAM-a) da je praktički sve memorije na njoj C: pogon je iskorišten! (tj. samo 1,5 GB izostavljena od 68 GB dostupni, ostatak na disku za oporavak). Ako otvorite C: voziti, ima je više od jednog sustava Windows mapu - ona je morala biti reformatted dvaput zbog trojans sl.), starim mapama zovu se Windows.old.000, itd. Je Windows.old.001 on sigurno izbrisati ove što pretpostavljam da su samo kopija sustava Windows koja se drže do prije reformatting? I onda zamislite da je dostupna memorija će poboljšati? Hvala Dekanat PS To je moj sin koji su preuzeli trojans putem - Ali G web stranice su dobro dodgy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... trebali biste biti u mogućnosti da biste ih izbrisali i ponovno prostora.
| |||
| |||
| Očisti ih da bi trebao popuštanje te leđa puno prostora |
|
| |||
| |||
| Mislim da je siguran da biste ih izbrisali. Sumnjam da se računalo koristi sve te datoteke. Oni su tako da bi mogao dobiti sustav postavke koje ste imali prije. |