![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Labas Aš pastebėjau, mano dukrai PC (EMachines E3048, 80GB HD, 2GB RAM), kad beveik visi ant jos atminties C: diskas buvo naudojamas iki! (ty tik 1,5 GB kairę iš 68 GB laisvos, likusi išieškojimo pavara). Jei atidarote diske C:, ten yra daugiau nei vienas aplankas Windows - jis turėjo būti pakeistas du kartus dėl Trojos arklys ir tt!), Senus aplankus vadinami Windows.old.000, Windows.old.001 ir tt Ar saugu pašalinti šias Manau jie yra tik "Windows" kopijas, kad jis vedė prieš pertvarką? Įsivaizduoju, kad tada laisvos atminties bus geriau?! Ačiū Dekanas PS Tai buvo mano sūnus, kurie atsisiuntė "Trojos arkliai keliu - Ali G tinklapis yra gerai Szachrajski! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Yep ... Jūs galėsite juos ištrinti ir vėl erdvė.
| |||
| |||
| Valyti juos reikėtų suteikti jums atgal daug vietos |
|
| |||
| |||
| Manau, kad tai yra saugu juos pašalinti. Aš abejoju, kad kompiuteris nuolat naudoja tuos failus. Jie buvo pagaminti taip, galima gauti sistemos nustatymus, kuriuos turėjo. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| Atsižvelgiant Laptop Apart | HistoryGirl | Nešiojamieji kompiuteriai, PDA ir mobiliuosius telefonus | 2 | Rugpjūtis 17, 2009 08:19 |
| "Windows 7" Hardware saugomos atmintis " | Coolyxxx | Windows "operacinės sistemos | 1 | 5 birželis 2009 23:06 |
| Padėti! Windows atsižvelgiant forever to load | karen45 | Windows "operacinės sistemos | 5 | 27 sausis 2008 14:01 |
| Temos įrankiai | |
| |