![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Salut Am observat mele fiice PC (eMachines E3048, HD 80GB, 2GB RAM), care practic toate de memorie pe ea C: unitate a fost folosit până! (de exemplu, numai 1,5 GB lăsat afară de 68 GB sunt disponibile, restul de recuperare de pe disc). Dacă deschideţi C: drive, există mai mult de un dosar Windows - ea a trebuit să fie de două ori din cauza reformatat "cai troieni", etc!), Vechile dosare sunt numite Windows.old.000, Windows.old.001 etc este sigur să şterg aceste Presupun ca sunt doar copii de Windows pe care-l înainte de a reformatting? Apoi îmi imaginez că memoria disponibilă va îmbunătăţi?! Mulţumesc Decan ps Este fiul meu, care a fost descarcat de pe "cai troieni" de modul în care - Ali G site-uri sunt bine dodgy! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Mda ... tu ar trebui să aibă posibilitatea de a le şterge şi recâştiga de spaţiu.
| |||
| |||
| Clear-i aceasta ar trebui să vă dea înapoi o mulţime de spaţiu |
|
| |||
| |||
| Cred că este în siguranţă pentru a le şterge. Mă îndoiesc că vreodată în care computerul utilizează aceste fişiere. Ei s-au făcut pentru a vă putea primi setările de sistem pe care le-aţi avut până acum. |
![]() |
|
| Marcaje |