![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Nazdar Všimol som si mojej dcéry PC (eMachines E3048, 80 GB HD, 2GB RAM), že prakticky všetky z jej pamäte na C: disku bola vyčerpaná! (tj iba 1,5 GB vľavo z 68 GB je k dispozícii, zvyšok na oživenie disku). Ak si otvorte C: disk, je viac ako jednu zložku Windows - to musela byť preformátovaný dvakrát kvôli trójskych koní atď!), Staré zložky sa nazývajú Windows.old.000, Windows.old.001 atď je bezpečné zmazať tieto jak jsem predpokladať, že sú len kópie Windows, ktorá je umiestnená pred začatím preformátovania? Já si potom, že voľná pamäť sa zlepší? Vďaka Dekan PS Je to môj syn, ktorí prevzali trójskych na ceste - Ali G servery sú rovnako nebezpečné! |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jo ... mali by ste byť schopní je odstrániť a získať priestor.
| |||
| |||
| Vymazať z nich by malo dať späť veľa priestoru |
|
| |||
| |||
| Myslím, že to je bezpečné zmazať. Pochybujem, že počítač používa stále tie súbory. Boli vykonané tak, aby ste mohli získať nastavenia systému, ktoré ste mali predtým. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Užívanie Laptop Vedľa | HistoryGirl | Notebooky, Mobily a PDA | 2 | 17. augusta 2009 08:19 |
| Windows 7 'Hardware vyhradené Memory' | Coolyxxx | Operačné systémy Windows | 1 | 5. jún 2009 23:06 |
| Pomoc! Windows užívať večne na zaťaženie | karen45 | Operačné systémy Windows | 5 | 27. januára 2008 14:01 |
| Thread Tools | |
| |